Κόσμος

Θλίψη για τον θάνατο 26χρονης αθλήτριας πολεμικών τεχνών

Αθλήτρια
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η Ιρανοβρετανή Saeideh 'Sai' Aletaha έχασε τη ζωή της λόγω σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι

Τον τελευταίο της αγώνα έδωσε το Σάββατο (16/11) η αθλήτρια μικτών πολεμικών τεχνών (MMA)  Saeideh 'Sai' Aletaha, καθώς δέχθηκε ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι, σε διοργάνωση στο Σάουθαμπτον.

Η Sai εισήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης και απεβίωσε ελάχιστη ώρα αργότερα.

Η ομάδα πολεμικών τεχνών Fast and Furious στην οποία η νεαρή συμμετείχε έκανε μια σχετική ανακοίνωση στο Facebook, εκφράζοντας τη θλίψη για την απώλεια της 16χρονης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα ιατρικά μέτρα για τη διοργάνωση και «τέτοια περιστατικά δεν μπορούν να συμβούν στο 99,9% των περιπτώσεων».

Πηγή πληροφοριών: ladbible

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος