Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/JBCBreaking/status/1194142866697838595 at this time, please check again later.
Τρένο
Δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι περίπου 60 τραυματίστηκαν όταν συγκρούστηκαν μετωπικά δύο επιβατικά τρένα στο ανατολικό τμήμα του Μπανγκλαντές, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Περί τις 03:00 της Τρίτης (τοπική ώρα· 23:00 της Δευτέρας ώρα Ελλάδας) τρία βαγόνια εκτροχιάστηκαν στον σταθμό Μοντολμπάγκ στην πόλη Κάσμπα όταν συγκρούστηκαν συρμός Ιντερσίτι με προορισμό τη Ντάκα και δεύτερος συρμός καθ’ οδόν προς την Τσιταγκόνγκ.

«Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Άλλοι 58 τραυματίστηκαν. Διακομίσαμε τους τραυματίες σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής», ενημέρωσε το Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματικός της αστυνομίας στην περιοχή όπου έγινε το δυστύχημα, ο Ανισούρ Ραχμάν.

Στέλεχος των σιδηροδρόμων ανέφερε ότι η σύγκρουση φαίνεται πως οφειλόταν σε πρόβλημα με τη σηματοδότηση.

Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης βρίσκεται «ακόμα σε εξέλιξη», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η πρωθυπουργός Σέιχ Χασίνα Ουαζέντ εξέφρασε σοκ για το δυστύχημα και τη θλίψη της για τα θύματα και προέτρεψε τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και τους πολίτες να τους προσφέρουν υποστήριξη.

Τα σιδηροδρομικά δυστυχήματα είναι συχνά στο Μπανγκλαντές, με πολλά να γίνονται σε αφύλακτες διαβάσεις και άλλα να αποδίδονται σε προβλήματα στη σηματοδότηση ή στην ανεπαρκή συντήρηση του δικτύου των σιδηροτροχιών.

Σύμφωνα με το Φόρουμ των Ρεπόρτερ της Ναυτιλίας και των Επικοινωνιών, στο Μπανγκλαντές έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 202 σιδηροδρομικά δυστυχήματα από την 1η Ιανουαρίου ως την 30ή Ιουνίου φέτος.

https://twitter.com/JBCBreaking/status/1194142866697838595

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί οι Έλληνες με προθεσμιακές καταθέσεις είναι «μεγάλοι χαμένοι»;

Ποια γνωστή ηθοποιός παράτησε την τηλεόραση και έγινε δασκάλα σε χωριό της Αρκαδίας

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

rene1
Σάλος στις ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος στήριξε οικονομικά πράκτορα της ICE μετά τον θάνατο 37χρονης
Δωρεά 10.000 δολαρίων από τον Μπιλ Άκμαν πυροδοτεί οργή και σφοδρές αντιδράσεις – Διχασμένη η κοινή γνώμη
Σάλος στις ΗΠΑ: Δισεκατομμυριούχος στήριξε οικονομικά πράκτορα της ICE μετά τον θάνατο 37χρονης
Ισπανία: Κατέσχεσαν 10 τόνους κοκαΐνης σε φορτηγό πλοίο στη θάλασσα
«Μαμούθ» ποσότητα κοκαΐνης: Σχεδόν 10 τόνοι ναρκωτικών σε πλοίο με αλάτι στον Ατλαντικό (Video)
Ισπανία: Κατέσχεσαν 10 τόνους κοκαΐνης σε φορτηγό πλοίο στη θάλασσα – Ποσότητα «ρεκόρ»
«Μαμούθ» ποσότητα κοκαΐνης: Σχεδόν 10 τόνοι ναρκωτικών σε πλοίο με αλάτι στον Ατλαντικό (Video)
Κώστας Τσουκαλάς
Τσουκαλάς για Mercosur: «Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»
Τσουκαλάς για Mercosur: Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα, όπως κάνει πάντα
Τσουκαλάς για Mercosur: «Απέκρυψε ο Μαρινάκης ότι η κυβέρνηση υπέγραψε χωρίς διαπραγμάτευση και ανταλλάγματα»