Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές τεσσάρων ατόμων ύστερα από αστυνομικό έλεγχο , στην πρώην κατάληψη "Libertatia", στη Λεωφόρο Στρατού.
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι προσαγωγές τεσσάρων ατόμων ύστερα από αστυνομικό έλεγχο , στην πρώην κατάληψη "Libertatia", στη Λεωφόρο Στρατού.
Είχε προηγηθεί καταγγελία ότι στο διατηρητέο κτίριο, το οποίο κάηκε ολοσχερώς τον περασμένο Ιανουάριο, γίνονταν οικοδομικές εργασίες.
Σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, που αφορά την παραβίαση της νομοθεσίας για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομίας.
Οι συλληφθέντες, όλοι άντρες, ηλικίας 25, 26, 27 και 36 ετών, θα οδηγηθούν αύριο στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Νωρίτερα, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προσαγωγή των τεσσάρων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου
Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom