orban
«Το συμφέρον μας είναι να αποτρέψουμε την εμφάνιση εκατοντάδων χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων, παράνομων μεταναστών στα σύνορά μας»

Η συντηρητική εθνικιστική κυβέρνηση της Ουγγαρίας εξέφρασε σήμερα τη στήριξή της στη στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία.

Είναι προς το συμφέρον της Ουγγαρίας ότι η Τουρκία σπρώχνει το μεταναστευτικό πρόβλημα προς την κατεύθυνση της Συρίας και όχι προς την Ευρώπη, δήλωσε ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.

«Το συμφέρον μας είναι να αποτρέψουμε την εμφάνιση εκατοντάδων χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων, παράνομων μεταναστών στα σύνορά μας», τόνισε ο Σιγιάρτο μετά τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο Αζερμπαϊτζάν.

Το μεγαλύτερο μέρος της διεθνούς κοινότητας και τα περισσότερα κράτη μέλη της ΕΕ έχουν καταδικάσει την εισβολή του τουρκικού στρατού στη βορειοανατολική Συρία, με μια στρατιωτική επιχείρηση της Άγκυρας εναντίον των κουρδικών δυνάμεων στην περιοχή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-dpa

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Erminio: Ποια σχολεία κλείνουν

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαράκη
Μήνυμα Ζαχαράκη για την 1η Απριλίου: Οι νέοι στο επίκεντρο του αγώνα της ΕΟΚΑ
Μήνυμα της υπουργού Παιδείας για την 1η Απριλίου - 71η επέτειο από την έναρξη του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα των Κυπρίων Αγωνιστών (1955-1959)
Μήνυμα Ζαχαράκη για την 1η Απριλίου: Οι νέοι στο επίκεντρο του αγώνα της ΕΟΚΑ
Βασίλης Σπανάκης
Βασίλης Σπανάκης: «Εκπονούνται μελέτες πυροπροστασίας σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα» (Video)
Βασίλης Σπανάκης: «Πάνω από 6,2 εκατομμύρια ευρώ για τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών»
Βασίλης Σπανάκης: «Εκπονούνται μελέτες πυροπροστασίας σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα» (Video)