orban
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Το συμφέρον μας είναι να αποτρέψουμε την εμφάνιση εκατοντάδων χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων, παράνομων μεταναστών στα σύνορά μας»

Η συντηρητική εθνικιστική κυβέρνηση της Ουγγαρίας εξέφρασε σήμερα τη στήριξή της στη στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας στη Συρία.

Είναι προς το συμφέρον της Ουγγαρίας ότι η Τουρκία σπρώχνει το μεταναστευτικό πρόβλημα προς την κατεύθυνση της Συρίας και όχι προς την Ευρώπη, δήλωσε ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.

«Το συμφέρον μας είναι να αποτρέψουμε την εμφάνιση εκατοντάδων χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων, παράνομων μεταναστών στα σύνορά μας», τόνισε ο Σιγιάρτο μετά τη συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο Αζερμπαϊτζάν.

Το μεγαλύτερο μέρος της διεθνούς κοινότητας και τα περισσότερα κράτη μέλη της ΕΕ έχουν καταδικάσει την εισβολή του τουρκικού στρατού στη βορειοανατολική Συρία, με μια στρατιωτική επιχείρηση της Άγκυρας εναντίον των κουρδικών δυνάμεων στην περιοχή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-dpa

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τσιπ
Δημοσκοπήσεις: Ποια μικρά κόμματα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής λόγω Τσίπρα και Καρυστιανού
Η επέλαση των νέων κομμάτων συμπιέζει τους μικρούς παίκτες και απειλεί με κοινοβουλευτικό αποκλεισμό
Δημοσκοπήσεις: Ποια μικρά κόμματα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής λόγω Τσίπρα και Καρυστιανού
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026
Πανελλαδικές 2026: Διαμαρτυρίες υποψηφίων για ασάφεια σε ένα θέμα – Ζητούν να γίνουν δεκτές εναλλακτικές απαντήσεις
Πολλά από τα παιδιά που διαμαρτύρονται υποστηρίζουν ότι είχαν προετοιμαστεί συστηματικά επί μήνες και θεωρούν ότι κινδυνεύουν να χάσουν πολύτιμα...
Πανελλαδικές 2026: Διαμαρτυρίες υποψηφίων για ασάφεια σε ένα θέμα – Ζητούν να γίνουν δεκτές εναλλακτικές απαντήσεις