Κόσμος

Ο Ozzy Osborne και άλλοι αστέρες της rock ενώνουν τις φωνές τους κατά του εκφοβισμού

Ozzy Osbourne
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Slash, Ozzy Osborne και Lemmy Kilmister θα εμφανιστούν σε ντοκιμαντέρ κατά του εκφοβισμού

Ο Slash, ο Ozzy Osborne και ο Lemmy Kilmister είναι ανάμεσα σε πολλούς διάσημους μουσικούς και αστέρια του Χόλιγουντ που θα εμφανιστούν σε ένα νέο ντοκιμαντέρ κατά του εκφοβισμού, #NoJoke.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την ιστορία του Andrew Cole, ο οποίος άλλαξε 20 σχολεία ως παιδί εξαιτίας του εκφοβισμού που δεχόταν, καθώς προσπαθεί να εντοπίσει και να αντιμετωπίσει τους «δαίμονες» του παρελθόντος του, επιστρατεύει διασημότητες από διάφορους καλλιτεχνικούς τομείς για ενώσουν τη φωνή μαζί του στον αντι-εκφοβιστικό ύμνο του με τίτλο «Joke».

Εκτός από τους Slash, Ozzy και Lemmy, στην κάμερα μιλούν και οι Chad Smith, Steve Vai, Meat Loaf, Jeff Goldblum, Patrick Stewart, Julian Lennon, Cedric the Entertainer, και Jane Lynch.

Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δράμα: Πέθανε η μητέρα του αστυνομικού όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος