Ισπανία: Τουλάχιστον 68 νεκροί στη σύγκρουση τρένων — στο μικροσκόπιο η εντολή μετά το κόκκινο σήμα

Κόσμος 0

Αντιδράσεις της Γαλλίας για την δημιουργία ενός «φορολογικού παραδείσου» στα σύνορα της Ευρώπης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δήλωση της υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων

Η Γαλλία αντιτίθεται στην ύπαρξη οποιουδήποτε φορολογικού παραδείσου δίπλα στην Ευρώπη, δήλωσε σήμερα η υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Αμελί ντε Μονσαλέν σχολιάζοντας τις συνομιλίες που αφορούν τα σχέδια της Βρετανίας για την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

"Δεν θέλω να υπάρχει οποιοσδήποτε φορολογικός παράδεισος δίπλα στην Ευρώπη", δήλωσε η υπουργός στο τηλεοπτικό δίκτυο C News. Η ίδια πρόσθεσε ότι οι συνομιλίες δυσκόλεψαν λόγω της ασαφούς θέσης του βρετανικού κοινοβουλίου στο θέμα του Brexit.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον κατέθεσε μια τελική πρόταση για το Brexit στην ΕΕ χθες, Τετάρτη, θέτοντας έναν πιθανό συμβιβασμό για μια συμφωνία εξόδου της τελευταίας στιγμής, την οποία η ΕΕ χαιρέτισε επιφυλακτικά, αν και η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει μεγάλη.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Επίδομα συνταξιούχων: Ποιοι θα δουν 150 ευρώ επιπλέον και ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ για πρώτη φορά

Πέφτουν οι σοβάδες, διώκονται οι δάσκαλοι: Στο Πόρτο Ράφτη η ευθύνη βρίσκει τον εύκολο στόχο

Βάσεις 2026: Ποιοι κερδίζουν έδαφος, ποιες σχολές υποχωρούν

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος