Χωρίς περιστροφές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε «παρών» σε ο, τι αφορά το μέλλον του στην Εθνική Ελλάδος, στο πλαίσιο συνέντευξης στο κανάλι της ομάδας του, των των Μιλγουόκι Μπακς.
«Δεν είχαμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε, είχαμε μια εκπληκτική ομάδα, αλλά ένα παιχνίδι μας στοίχισε την πρόκριση στους 8», ανέφερε για την πορεία της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο και την αναπάντεχη ήττα από την Βραζιλία στην φάση των ομίλων.
«Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά είμαι της άποψης πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Είναι όμορφο να παίζω για την Ελλάδα και να την εκπροσωπώ. Όλα είναι εμπειρίες, που χρησιμοποιείς για την επόμενη φορά. Σίγουρα πάντως, δεν έχω τελειώσει με την Εθνική», τόνισε δηλώνοντας την πρόθεσή του να συνεχίσει να ενισχύει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε μια προσπάθεια για διάκριση σε κάποια διοργάνωση στο μέλλον.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στάθηκε δίπλα στον αδελφό του, Θανάση, με τον οποίο θα βρεθούν στην ίδια ομάδα για πρώτη φορά από την εποχή που αγωνίζονταν στον Φιλαθλητικό (2012).
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ