Leonard Cohen
Ένα μεταθανάτιο άλμπουμ του Καναδού τραγουδοποιού Λέοναρντ Κοέν με τίτλο "Thanks for the Dance" πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, ανακοίνωσε η εταιρεία Sony χθες Παρασκευή

Για να προωθήσει την κυκλοφορίοα του, που είναι προγραμματισμένη για τις 22 Νοεμβρίου, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα τραγούδι, το οποίο έχει τον τίτλο ενός ποιήματος του καλλιτέχνη, του "The Goal".

Ο Λέοναρντ Κοέν πέθανε τον Νοέμβριο του 2016 σε ηλικία 82 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του 14ου άλμπουμ του "Yοu want it darker".

Ο γιος του Άνταμ Κοέν ασχολήθηκε με το μεταθανάτιο άλμπουμ του πατέρα του, στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Beck, ο Feist και ο Ντέμιεν Ράις.

"Συνθέτοντας και γράφοντας μουσική για τους στίχους του, επιλέξαμε αυτές τις πιο χαρακτηριστικές μουσικές υπογραφές, προκειμένου να τον κρατήσουμε μαζί μας", ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

"Αυτό που με συγκινεί περισσότερο με αυτό το άλμπουμ είναι η εκπληκτική αντίδραση των ανθρώπων που το άκουσαν. 'Ο Λέοναρντ ζει!', λέει ο ένας μετά τον άλλο", πρόσθεσε ο Άνταμ Κοέν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θερμοσιφωνας
Θερμοσίφωνας: Το λάθος που αδειάζει τον λογαριασμό σας χωρίς να το καταλαβαίνετε
Ο μύθος του «άστον ανοιχτό» κοστίζει ακριβά – Τι πρέπει να κάνετε για να εξοικονομήσετε ρεύμα και να έχετε ζεστό νερό
Θερμοσίφωνας: Το λάθος που αδειάζει τον λογαριασμό σας χωρίς να το καταλαβαίνετε