el paso pyrovolismoi
Άνοιξε πυρ με μια καραμπίνα μέσα σε Walmart σκοτώνοντας 22 ανθρώπους - Ο ίδιος ομολόγησε ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους «Μεξικανούς»

Ένορκο δικαστικό συμβούλιο παρέπεμψε σήμερα σε δίκη τον νεαρό άνδρα που σκότωσε 22 ανθρώπους τον Αύγουστο, όταν άνοιξε πυρ σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Ελ Πάσο του Τέξας και κατόπιν δήλωσε στις αρχές ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους Μεξικανούς.

Ο Πάτρικ Κρούζιους, 21 ετών, είναι αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή εφόσον κριθεί ένοχος, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας Χάιμε Εσπάρσα, της κομητείας του Ελ Πάσο.

Ο Κρούζιους κατηγορείται ότι στις 3 Αυγούστου οδήγησε από το Ντάλας στο Ελ Πάσο και άνοιξε πυρ με μια καραμπίνα μέσα στο κατάστημα, πυροβολώντας αδιακρίτως τους ανθρώπους που έκαναν τα ψώνια τους. Στη συνέχεια παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. Ομολόγησε και είπε στην αστυνομία ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους "Μεξικανούς".

Μόλις 13 ώρες μετά τη σφαγή στο Τέξας, στο κέντρο του Ντέιτον του Οχάιο ένας κουκουλοφόρος ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 9 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε άλλους 27 μέσα σε ένα λεπτό, προτού να πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΑΒ
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό
Άγριο επεισόδιο μεταξύ μαθητριών στην Αγία Βαρβάρα - Η στιγμή που η 14χρονη κατέρρευσε αιμόφυρτη
Τραυματισμός σοκ 14χρονης μαθήτριας μετά από καβγά – Έπεσε σε τζαμαρία και κόπηκε στον λαιμό
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη
Ποια είναι η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» που ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών
Η οργάνωση «Κομμάντο Κυριάκος Ξυμητήρης» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό στο όχημα του καθηγητή Δ. Καρώνη