el paso pyrovolismoi
Άνοιξε πυρ με μια καραμπίνα μέσα σε Walmart σκοτώνοντας 22 ανθρώπους - Ο ίδιος ομολόγησε ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους «Μεξικανούς»

Ένορκο δικαστικό συμβούλιο παρέπεμψε σήμερα σε δίκη τον νεαρό άνδρα που σκότωσε 22 ανθρώπους τον Αύγουστο, όταν άνοιξε πυρ σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Ελ Πάσο του Τέξας και κατόπιν δήλωσε στις αρχές ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους Μεξικανούς.

Ο Πάτρικ Κρούζιους, 21 ετών, είναι αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή εφόσον κριθεί ένοχος, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας Χάιμε Εσπάρσα, της κομητείας του Ελ Πάσο.

Ο Κρούζιους κατηγορείται ότι στις 3 Αυγούστου οδήγησε από το Ντάλας στο Ελ Πάσο και άνοιξε πυρ με μια καραμπίνα μέσα στο κατάστημα, πυροβολώντας αδιακρίτως τους ανθρώπους που έκαναν τα ψώνια τους. Στη συνέχεια παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. Ομολόγησε και είπε στην αστυνομία ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους "Μεξικανούς".

Μόλις 13 ώρες μετά τη σφαγή στο Τέξας, στο κέντρο του Ντέιτον του Οχάιο ένας κουκουλοφόρος ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 9 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε άλλους 27 μέσα σε ένα λεπτό, προτού να πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πολυτεχνειο κρητης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Μνημόνιο συνεργασίας με τη Βασιλική Ακαδημία Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Επιστημών της Ισπανίας (RACEF)
Το Μνημόνιο Συνεργασίας αποτελεί ένα στρατηγικό εργαλείο για την ανάπτυξη κοινών ερευνητικών και εκπαιδευτικών δράσεων
Πολυτεχνείο Κρήτης: Μνημόνιο συνεργασίας με τη Βασιλική Ακαδημία Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Επιστημών της Ισπανίας (RACEF)
τραμπ
Μέση Ανατολή: Παράταση εκεχειρίας στον Λίβανο από τον Τραμπ – Με καρκίνο ο Νετανιάχου
Βόμβα στη Μέση Ανατολή: Με καρκίνο ο Νετανιάχου – Τι συμβαίνει στα Στενά του Ορμούζ
Μέση Ανατολή: Παράταση εκεχειρίας στον Λίβανο από τον Τραμπ – Με καρκίνο ο Νετανιάχου
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Μουσικά Σχολεία: Η εγκύκλιος εισαγωγής μαθητών τη νέα σχολική χρονιά
Οι αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία υποβάλλονται από τη Δευτέρα, 4 Μαΐου έως την Τρίτη, 2 Ιουνίου 2026
Μουσικά Σχολεία: Η εγκύκλιος εισαγωγής μαθητών τη νέα σχολική χρονιά