el paso pyrovolismoi
Άνοιξε πυρ με μια καραμπίνα μέσα σε Walmart σκοτώνοντας 22 ανθρώπους - Ο ίδιος ομολόγησε ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους «Μεξικανούς»

Ένορκο δικαστικό συμβούλιο παρέπεμψε σήμερα σε δίκη τον νεαρό άνδρα που σκότωσε 22 ανθρώπους τον Αύγουστο, όταν άνοιξε πυρ σε ένα κατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Ελ Πάσο του Τέξας και κατόπιν δήλωσε στις αρχές ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους Μεξικανούς.

Ο Πάτρικ Κρούζιους, 21 ετών, είναι αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή εφόσον κριθεί ένοχος, όπως δήλωσε ο εισαγγελέας Χάιμε Εσπάρσα, της κομητείας του Ελ Πάσο.

Ο Κρούζιους κατηγορείται ότι στις 3 Αυγούστου οδήγησε από το Ντάλας στο Ελ Πάσο και άνοιξε πυρ με μια καραμπίνα μέσα στο κατάστημα, πυροβολώντας αδιακρίτως τους ανθρώπους που έκαναν τα ψώνια τους. Στη συνέχεια παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. Ομολόγησε και είπε στην αστυνομία ότι είχε βάλει στο στόχαστρο τους "Μεξικανούς".

Μόλις 13 ώρες μετά τη σφαγή στο Τέξας, στο κέντρο του Ντέιτον του Οχάιο ένας κουκουλοφόρος ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε 9 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε άλλους 27 μέσα σε ένα λεπτό, προτού να πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά αστυνομικών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συνταξεις
Άγνωστο επίδομα για συνταξιούχους του Δημοσίου: Ποιοι το λαμβάνουν και πότε αυξάνεται;
Ένα λιγότερο γνωστό οικονομικό βοήθημα προβλέπεται για συνταξιούχους του Δημοσίου που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή μειωμένη ικανότητα εργασίας.
Άγνωστο επίδομα για συνταξιούχους του Δημοσίου: Ποιοι το λαμβάνουν και πότε αυξάνεται;
πλοίο
Συναγερμός σε κρουαζιερόπλοιο: Ιός-«φάντασμα» χτυπά επιβάτες
Συναγερμός σε κρουαζιερόπλοιο: Τρεις νεκροί από πιθανό ξέσπασμα χανταϊού στον Ατλαντικό Ανησυχία σε διεθνές επίπεδο προκαλεί περιστατικό δημόσιας...
Συναγερμός σε κρουαζιερόπλοιο: Ιός-«φάντασμα» χτυπά επιβάτες