Μιχαήλ Αμπραμόφ
Μαζί με τον πιλότο Νίκο Καρυστινό, δύο Ρώσοι υπήκοοι βρήκαν τραγικό θάνατο στον Πόρο

Τρεις νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός της πρώτης ελικοπτέρου στον Πόρο, το μεσημέρι της Τρίτης (20/08/19).

Πρόκειται για τον Έλληνα πιλότο Νίκο Καρυστινό, καθώς και δύο Ρώσους υπηκόους, τα ονόματα των οποίων επιβεβαίωσε το ρωσικό προξενείο.

Για τον πρώτο (Νταβέλ Ακολίνιν) ελάχιστα είναι γνωστά, ωστόσο ο δεύτερος, Μιχαήλ Αμπραμόφ, ήταν αρκετά γνωστός επιχειρηματίας της Ρωσίας και με σημαντική δράση για την παραδοσιακή τέχνη.

Ο Αμπραμόφ γεννήθηκε στη Μόσχα το 1963 και ασχολήθηκε αρχικά με το εμπόριο δέρματος, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε επιχειρηματικές δραστηριότητες στον χώρο των ασφαλίσεων και των κατασκευών.

Παράλληλα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, ασχολήθηκε από τις αρχές της χιλιετίας με την συλλογή εικόνων και, από την προσωπική του συλλογή, ίδρυσε το πρώτο ιδιωτικό μουσείο εικόνων και τέχνης στην Μόσχα το οποίο στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων και φιλοξενεί περισσότερα από 4.000 έργα τέχνης.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, υπήρξε επίσης σημαντική η φιλανθρωπική δράση του επιχειρηματία.

Πηγή πληροφοριών: theartnewspaper.ru, uznayvse.ru

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Επιστράτευση στην Ελλάδα: Πότε γίνεται, ποιοι καλούνται, ηλικιακά όρια

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

arakas
Αρακάς λαδερός με καρότα: Ένα παραδοσιακό πιάτο γεμάτο νοστιμιά
Με πλούσια γεύση, φρέσκα μυρωδικά και ντομάτα, το πιάτο αυτό είναι ιδανικό για όσους επιδιώκουν υγιεινή διατροφή χωρίς να στερούνται νοστιμιάς.
Αρακάς λαδερός με καρότα: Ένα παραδοσιακό πιάτο γεμάτο νοστιμιά