Φωτιά στη Οδησσό
Ερευνώνται τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 10 τραυματίσθηκαν σε πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο της Οδησσού στη νότια Ουκρανία, ανακοινώθηκε από τις ουκρανικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η πυρκαγιά στο ξενοδοχείο Tokyo Star εκδηλώθηκε στη 1:30 το πρωί (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) και κατασβέσθηκε τρεις ώρες αργότερα χάρη στην επέμβαση 65 πυροσβεστών και 13 οχημάτων, διευκρίνισαν οι αρχές, χωρίς να κάνουν γνωστή την αιτία της πυρκαγιάς ούτε πόσοι άνθρωποι διέμεναν στο ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο Tokyo Star διαθέτει 273 δωμάτια.

Η Οδησσός, μια μεγάλη πόλη-λιμάνι στη Μαύρη Θάλασσα, βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 χλμ. νοτίως του Κιέβου και είναι επίσης λουτρόπολη που προσελκύει τους τουρίστες στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπύρα
Το απόλυτο τρικ για να παγώσετε μπύρα και αναψυκτικά σε μόλις 2 λεπτά (Βίντεο)

Συμβαίνει σε όλους: οι καλεσμένοι καταφθάνουν, η ζέστη είναι ανυπόφορη και συνειδητοποιείτε με τρόμο ότι τα κουτάκια με την

Το απόλυτο τρικ για να παγώσετε μπύρα και αναψυκτικά σε μόλις 2 λεπτά (Βίντεο)