Αντιμέτωπος με τον αλκοολισμό και το στρες ο Kit Harington (John Snow)
Κατέφυγε σε κέντρο απεξάρτησης και ευεξίας, μη μπορώντας να διαχειριστεί το άγχος και το στρες, ενώ είχε καταφύγει και στο αλκοόλ

Το φινάλε της επικής σειράς Game of Thrones εκτός από τις αντοχές του κοινού, έφερε στα όρια και τον ηθοποιό Kit Harington, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η New York Post μεταξύ άλλων μέσων, ο Κιτ Χάρινγκτον δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κόπωση από τα συνεχή γυρίσματα αλλά και τις πολυάριθμες δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις που ακολούθησαν για την προώθηση της σειράς.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, για να αντέξει την πίεση κατέφυγε στο αλκοόλ και η εξάρτηση τον οδήγησε σε ειδικό κέντρο ευεξίας και αποτοξίνωσης στο Κονέκτικατ, με τον ατζέντη του να επιβεβαιώνει την πληροφορία.

Πέραν όλων των άλλων, άγχος δημιουργεί στον ηθοποιό και η απόλυτη ταύτιση με τον ρόλο του Τζον Σνόου, δημιουργώντας του έντονο προβληματισμό για την συνέχεια της καριέρας του σε κινηματογραφικούς ή άλλους τηλεοπτικούς ρόλους.

Ο Χάρινγκτον δήλωσε στο περιοδικό Variety τον περασμένο Μάρτιο ότι ήταν πολύ δύσκολο για τον ίδιο παλαιότερα να διαχειριστεί τη δόξα, τη μεγάλη προβολή και το ενδιαφέρον που προκαλούσε η σειρά, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση αυτή «τρομακτική».

«Ένιωσα ότι έπρεπε να αισθάνομαι πως ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, όταν στην πραγματικότητα ένιωθα πολύ ευάλωτος. Ήταν μια επικίνδυνη περίοδος της ζωής μου τότε, όπως νομίζω πολλοί άνθρωποι αισθάνονται όταν διανύουν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους», είχε δηλώσει στο Variety σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο.

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία 1η Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να προσέξουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα

Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία ενισχύει την καταστολή, σύμφωνα με τον ΣΦΕΑ
Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία ενισχύει την καταστολή, σύμφωνα με τον ΣΦΕΑ
Ενίσχυση του κατασταλτικού μηχανισμού διαπιστώνει ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ) αναφορικά με την ίδρυση...
Η Πανεπιστημιακή Αστυνομία ενισχύει την καταστολή, σύμφωνα με τον ΣΦΕΑ