Αντίο Game of Thrones, καλώς ήρθες Bloodmoon
Άμεσα ξεκινούν τα γυρίσματα για το prequel του Game of Thrones - Θα μάθουμε, επιτέλους, την καταγωγή των White Walkers και του Night King

Άμεσα αναμένεται να ξεκινήσουν στο Μπέλφαστ τα γυρίσματα για την σειρά-prequel του Game of Thrones. 

Ο τίτλος που προσωρινά έχει δοθεί (αλλά δεν αποκλείεται να είναι και ο τελικός) θα είναι το "Bloodmoon" και θα εξιστορεί γεγονότα που δέκα χιλιάδες χρόνια πριν την ιστορία του Game of Thrones και την Εποχή των Ηρώων.

Η περίοδος χαρακτηρίζεται από την ειρήνη μεταξύ των Πρώτων Ανθρώπων και των Παιδιών του Δάσους, ενώ από τους βασικούς πρωταγωνιστές θα είναι ο Μπραν ο Κτίστης, ο ιδρυτής του οίκου των Σταρκ ο οποίος έκτισε το Γουίντερφελ και το Τείχος. Αντίστοιχα, ο Λαν ο έξυπνος ήταν ο ιδρυτής της δυναστείας των Λάνιστερ και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του Casterly Rock.

Σύμφωνα με το σενάριο, 8.000 χρόνια πριν την εποχή του Έγκν Ταργκάριεν του πρώτου,η ανθρωπότητα ήρθε αντιμέτωπη με τον Μεγάλη Νύκτα, έναν σκληρό χειμώνα που κράτησε μια ολόκληρη γενιά Εκείνη την εποχή ήρθαν στην ζωή και οι πρώτοι White Walkers, η απόλυτη απειλή για τους ανθρώπους.

Στο κάστινγκ της σειράς ξεχωρίζει η συμμετοχή της Ναόμι Γουάτς, ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Alex Sharp, Toby Regbo, Sheila Atim.
 

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία 1η Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να προσέξουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα