Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βορειοανατολικά του Παρισίου

Οι εισαγγελικές αρχές ξεκίνησαν σήμερα έρευνα για τη δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας μέσα σε οίκο ευγηρίας, για την οποία θεωρείται ύποπτη μια συγκάτοικός της, ηλικίας... 102 ετών.

Το περασμένο Σάββατο, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μια υπάλληλος του γηροκομείου, στο Σεζί-σιρ-Μαρν, στα βορειοανατολικά του Παρισιού, βρήκε νεκρή την 92χρονη τρόφιμο στο κρεβάτι της. Το πρόσωπο της άτυχης ηλικιωμένης ήταν πρησμένο και από τη νεκροτομή που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της οφειλόταν σε ασφυξία λόγω στραγγαλισμού και σε χτυπήματα στο κεφάλι, όπως ανέφερε ο εισαγγελέας της πόλης Σουασόν, Φρεντερίκ Τρεν.

Η υπεραιωνόβια που ζούσε στο διπλανό δωμάτιο ήταν πολύ ταραγμένη και σε κατάσταση σύγχυσης και είπε στην υπάλληλο ότι "σκότωσε κάποιον". Μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο και, αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Λόγω της κατάστασής της, η ύποπτη δεν έχει καταθέσει ακόμη στους εισαγγελείς, ωστόσο οι έρευνες προς το παρόν συνεχίζονται. Όπως είπε ο Τρεν, από την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα καθοριστεί "αν αυτή η κυρία θεωρείται ποινικά μη υπεύθυνη" για τον θάνατο της συγκατοίκου της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Μπόνους δημοσίων υπαλλήλων: Επιχορήγηση 45.300 ευρώ στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Η χρηματοδότηση αφορά την καταβολή κινήτρων και ανταμοιβών σε υπαλλήλους που συμμετέχουν στην υλοποίηση έργων του Ταμείου Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0»
Μπόνους δημοσίων υπαλλήλων: Επιχορήγηση 45.300 ευρώ στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ
Οι 11 κορυφαίοι Έλληνες καθηγητές σύμφωνα με την κατάταξη του κατάταξη του Research.com
Οι 11 Έλληνες καθηγητές που μπήκαν στο top 1.000 των κορυφαίων επιστημόνων του πλανήτη
Από το Στάνφορντ και το Κολούμπια μέχρι το CERN: Ποιοι είναι οι διαπρεπείς ερευνητές που κατέκτησαν την παγκόσμια ελίτ
Οι 11 Έλληνες καθηγητές που μπήκαν στο top 1.000 των κορυφαίων επιστημόνων του πλανήτη
καρτα αναπηριας
Έντυπη, ψηφιακή ή πλαστική κάρτας αναπηρίας: Οδηγίες για την αναγνώριση και εξυπηρέτηση
Εγκύκλιος του υπουργείου Οικογένειας για τις μορφές της κάρτας αναπηρίας και τις ενέργειες της πολιτείας
Έντυπη, ψηφιακή ή πλαστική κάρτας αναπηρίας: Οδηγίες για την αναγνώριση και εξυπηρέτηση