Ο "Μπραν" του GoT δήλωσε για το φινάλε πως νόμιζε ότι ήταν... πλάκα
Συνέντευξη του ηθοποιού Isaac Hempstead-Wright

Το τονίζουμε από την αρχή του κειμένου: Αν ακόμη δεν έχετε προλάβει να δείτε το φινάλε της σειράς, προσπεράστε το άρθρο.

Ο "Μπραν", ο γιος του Νεντ Σταρκ βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής από τον πρώτο κύκλο της σειράς, όταν ο Τζέιμι Λάνιστερ τον έσπρωξε από έναν πύργο του Γουίντερφελ, όταν τον είδε να πλαγιάζει με την αδελφή του, Σέρσεϊ. Το παιδί έμεινε ανάπηρο, ενώ στη συνέχεια της σειράς ο χαρακτήρας του εξελίχθηκε και έγινε το Κοράκι, η ζωντανή μνήμη της Ανθρωπότητας και τελικά θεωρήθηκε ο πλέον κατάλληλος για να καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο. Ή σε ο, τι απέμεινε από αυτόν.

Ο ηθοποιός Isaac Hempstead-Wright, σε συνέντευξή του στην Entertainment Weekly δήλωσε πως το φινάλε της σειράς, όπως του το παρουσίασαν οι σεναριογράφοι David Benioff και Dan Weiss, το βρήκε στην αρχή μια φάρσα:

«Πραγματικά πίστεψα ότι το σενάριο ήταν μια φάρσα και [οι παραγωγοί] έστειλαν σε όλους τους ηθοποιούς ένα διαφορετικό σενάριο, στο οποίο ο καθένας τελικά καθόταν στον θρόνο. Ναι, ωραίο αστείο παιδιά... Ωχ, είναι όντως πραγματικό;».

Στη συνέχεια δήλωσε σε γενικές γραμμές χαρούμενος με το πώς τελείωσε η σειρά, αν και σε κάποιες στιγμές επιθυμούσε ο χαρακτήρας του να έχει έναν ηρωικό θάνατο. Για την γκρίνια των φίλων της σειράς δήλωσε:

«Δεν γίνεται να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Είναι τόσο δύσκολο να τελειώσεις μια τόσο δημοφιλή σειρά χωρίς να εκνευρίσεις κάποιον. Πιστεύω πως κανείς δεν θα το βρει προβλέψιμο και αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να ελπίζει κανείς. Αρκετός κόσμος θα θυμώσει. Θα υπάρχουν αρκετοί που θα στεναχωρηθούν. Έχει μια γλυκόπικρη αίσθηση, ακριβώς όπως ήθελε ο συγγραφέας [των βιβλίων] Τζ.Ρ.Ρ.Μάρτιν. Είναι ένα ταιριαστό φινάλε για αυτήν την επική ιστορία».

Για το αν ο Μπραν θα είναι ένας καλός βασιλιάς, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένας πολύ καλός βασιλιάς στην πραγματικότητα. Ίσως να είναι ένα πρόβλημα πως δεν είναι ένας ηγέτης που εμπνέι, το οποίο είναι ένα χρήσιμο προσόν για έναν βασιλιά ή μια βασίλισσα. Από την άλλη, δεν μπορείς να διαφωνήσεις με τον Μπραν. Μπορεί να σου πει "Όχι, εγώ τα ξέρω όλα».

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία 1η Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να προσέξουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα