Νίκος Μεταξάς
Ο αξιωματικός Νίκος Μεταξάς κατηγορείται για τον φόνο τουλάχιστον 7 γυναικών και παιδιών


Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα το πρωί ο 35χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος, το οποίο διέταξε την ανανέωση του διατάγματος κράτησής του για άλλες οκτώ ημέρες.

Όπως λέχθηκε στο δικαστήριο, η Αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής στη λήψη 550 καταθέσεων, ενώ υπολείπονται άλλες 50. Παράλληλα, έχουν ληφθεί 427 τεκμήρια και αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων.

Ο 35χρονος εμφανίστηκε και σήμερα χωρίς δικηγόρο στο δικαστήριο, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ η διαδικασία διεξήχθη σε μια κατάμεστη αίθουσα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Την ίδια στιγμή, η Νομική Υπηρεσία έχει αποφασίσει όπως με τη λήξη του νέου διατάγματος, να καταχωρήσει υπόθεση στο Κακουργιοδικείο.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες σε Κοκκινη Λίμνη και λίμνη Μεμί, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Και στις δύο λίμνες το βάθος στο κέντρο τους είναι μεγάλο, με τη λάσπη να περιορίζει τις κινήσεις και να δυσχεραίνει την έρευνα. Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Π», προτάθηκε να ζητηθεί βοήθεια από το Ισραήλ το οποίο διαθέτει ειδικά εκπαιδευμένους δύτες για τέτοιες επιχειρήσεις.

Όπως πληροφορούμαστε το αίτημα διαβιβάστηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών και αναμένεται η απάντηση των ισραηλινών αρχών.

Πηγή: politis.com.cy

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pencils-education_foto.jpg
Από την παιδαγωγική ελευθερία στη θεσμική επιτήρηση: Η ψυχοσύνθεση του εκπαιδευτικού σε ένα νοσογόνο περιβάλλον
«Η ψυχική υγεία των λειτουργών της εκπαίδευσης είναι αδιαμφισβήτητο προαπαιτούμενο»
Από την παιδαγωγική ελευθερία στη θεσμική επιτήρηση: Η ψυχοσύνθεση του εκπαιδευτικού σε ένα νοσογόνο περιβάλλον
ιεπ
ΙΕΠ: Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός για την Υγεία του Εγκεφάλου Brain Health School Challenge
Πώς μαθαίνει ο εγκέφαλός μας; Τι τον κουράζει, τι τον ενισχύει και τι τον κάνει να ανθίζει;
ΙΕΠ: Πανελλήνιος Σχολικός Διαγωνισμός για την Υγεία του Εγκεφάλου Brain Health School Challenge
Καφές μανιταριών
Συναγερμός ΕΟΦ: Επικίνδυνα ροφήματα με φαρμακευτικές ουσίες – Μην τα καταναλώσετε
Προειδοποίηση από τον ΕΟΦ - Περιέχουν σιβουτραμίνη, σιλδεναφίλη, κορτιζόνη και αντιισταμινικά χωρίς καμία ένδειξη στη συσκευασία
Συναγερμός ΕΟΦ: Επικίνδυνα ροφήματα με φαρμακευτικές ουσίες – Μην τα καταναλώσετε