Απόψε το μεγάλο "φινάλε" του Game of Thrones
Ποιος θα κάτσει, τελικά στον θρόνο;

Η σειρά που έγραψε ιστορία στις τηλεοπτικές παραγωγές μετά από 8 σαιζόν λαμβάνει τέλος.

Η διαδρομή ήταν μεγάλη, στο μεγαλύτερο μέρος της απολαυστική και παρά την γκρίνια για την τελευταία σαιζόν, ακόμη και οι πιο απογοητευμένοι φίλοι της σειράς περιμένουν με αγωνία το τέλος.

Τα σενάρια, φυσικά, οργιάζουν. Μετά την μεταστροφή της Daenerys σε Mad Queen και την σφαγή αθώων στο King's Landing, η τελευταία "πράξη" θα είναι η αποκατάσταση της ισορροπίας στο βασίλειο. Η Καλίσι (και ο δράκος της) θα πρέπει να βγουν από την μέση.

Το πιο πιθανό σενάριο, φυσικά, θα είναι να εκπληρώσει ο Τζον Σνόου (ή  Aegon Targaryen όπως είναι η πραγματική του ταυτότητα) το πεπρωμένο του και να καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο ως ο νόμιμος διάδοχος, αφού πρώτα σκοτώσει ότι αγαπάει περισσότερο στον κόσμο...

Ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι η Άρυα να κλείσει ακόμη ένα "ζευγάρι μάτια" όπως της είχε πει προφητικά η Melisandre: «Βλέπω το σκοτάδι μέσα σου... και μέσα από αυτό το σκοτάδι με κοιτούν μάτια... καφέ μάτα, μπλε μάτια, πράσινα μάτια... μάτια που έκλεισες για πάντα».

Ένα τελευταίο, λιγότερο πιθανό σενάριο, είναι ο Τζέιμι Λάνιστερ να έχει επιβιώσει από τα ερείπια που καταπλάκωσαν αυτόν και την αδελφή και ερωμένη του Σέρσεϊ και να ολοκληρώσει τον κύκλο της ζωής του αφαιρώντας τη ζωή της Daenerys-Mad Queen, όπως σκότωσε και τον προηγούμενο Mad King, Aerys Targaryan, τον πατέρα της Καλίσι. Το τελευταίο σενάριο δημιουργήθηκε από φίλους της σειράς που παρατήρησαν πως σε αντίθεση με όλους τους χαρακτήρες που πεθαίνουν στη σειρά, ο ηθοποιός Nikolaj Coster-Waldau δεν αποχαιρέτισε τον ρόλο του ως Τζέιμι Λάνιστερ στα social media.

Επίσης, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη ενδεχομένως να διαδραματίσουν χαρακτήρες που δεν συμμετείχαν στην πολιορκία του King's Landing, όπως η Σάνσα Σταρκ που έμεινε να φυλάει τον Βορρά στο κάστρο του Winterfell. Δεν αποκλείεται, επίσης, να επανεμφανιστεί η Yara Greyjoy που κατάφερε να θέσει υπό τον έλεγχό της (και στο όνομα της Daenerys) τα Iron Islands.

Η απάντηση θα δοθεί σε λίγες ώρες...

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία 1η Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να προσέξουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην Ελλάδα στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα