Thumbnail
Μπαχάμες

Στους λάτρεις της υψηλής αδρεναλίνης απευθύνεται το καινούργιο υδάτινο πάρκο που εγκαινίασε η Royal Carribean International: με τη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα στη Βόρεια Αμερική, τη μεγαλύτερη πισίνα με κύματα στην Καραϊβική, το πάρκο είναι το προϊόν δουλειάς δύο χρόνων και επένδυσης 250 εκατομμυρίων δολαρίων για τη μεταμόρφωση μιας νήσου στις Μπαχάμες που ανήκει στην εταιρεία κρουαζιέρων.

Στο «υδάτινο πάρκο που εξάπτει», οι γενναίοι καλούνται να κατακτήσουν δύο πελώριους πύργους με 13 νεροτσουλήθρες. Η ριψοκίνδυνη κορυφή, με ύψος 40 μέτρα, είναι η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα στο βόρειο ημισφαίριο του Νέου Κόσμου. Είναι μία από τις επτά τσουλήθρες που στριφογυρίζουν προς τα κάτω από έναν ζωηρόχρωμο πύργο, ο οποίος είναι και η κύρια ατραξιόν του πάρκου. Σωλήνες που συνδέονται στηρίζουν πολλές πλατφόρμες από τις οποίες ξετυλίγονται και άλλες τσουλήθρες. Στο ίδιο στυλ, ένας χαμηλότερος πύργος «γεννά» έξι τσουλήθρες για περισσότερους του ενός τολμηρούς παιχνιδιάρηδες.

Το υδάτινο πάρκο είναι το πρώτο στη σειρά «New Perfect Day Island Collection» προορισμών σε ιδιωτικά μέρη που προτείνει η Royal Carribean International σε όλον τον κόσμο. Οι περισσότερες λειτουργίες στη νήσο στις Μπαχάμες προσφέρονται ήδη στους επιβάτες της εταιρείας, αλλά κάποιες θα εγκαινιαστούν τον Δεκέμβριο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθεατρο
Μη Κρατικά Πανεπιστήμια: Πέντε ξένα ΑΕΙ επανήλθαν με δεύτερη αίτηση για ιδρυματική άδεια
Ποια πανεπιστήμια επανακατέθεσαν αίτηση - Ποιοι αναμένεται να καταθέσουν έως τις 28/2
Μη Κρατικά Πανεπιστήμια: Πέντε ξένα ΑΕΙ επανήλθαν με δεύτερη αίτηση για ιδρυματική άδεια
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Σ. Ζαχαράκη: «Διαρκής και μετρήσιμη η αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από το 2019 έως σήμερα»
Η συμφωνία με την Τουρκία εντάσσεται στη θετική ατζέντα και δημιουργεί ένα λειτουργικό μηχανισμό συνεργασίας στον τομέα της Παιδείας
Σ. Ζαχαράκη: «Διαρκής και μετρήσιμη η αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης από το 2019 έως σήμερα»