Thumbnail
Μπαχάμες

Στους λάτρεις της υψηλής αδρεναλίνης απευθύνεται το καινούργιο υδάτινο πάρκο που εγκαινίασε η Royal Carribean International: με τη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα στη Βόρεια Αμερική, τη μεγαλύτερη πισίνα με κύματα στην Καραϊβική, το πάρκο είναι το προϊόν δουλειάς δύο χρόνων και επένδυσης 250 εκατομμυρίων δολαρίων για τη μεταμόρφωση μιας νήσου στις Μπαχάμες που ανήκει στην εταιρεία κρουαζιέρων.

Στο «υδάτινο πάρκο που εξάπτει», οι γενναίοι καλούνται να κατακτήσουν δύο πελώριους πύργους με 13 νεροτσουλήθρες. Η ριψοκίνδυνη κορυφή, με ύψος 40 μέτρα, είναι η μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα στο βόρειο ημισφαίριο του Νέου Κόσμου. Είναι μία από τις επτά τσουλήθρες που στριφογυρίζουν προς τα κάτω από έναν ζωηρόχρωμο πύργο, ο οποίος είναι και η κύρια ατραξιόν του πάρκου. Σωλήνες που συνδέονται στηρίζουν πολλές πλατφόρμες από τις οποίες ξετυλίγονται και άλλες τσουλήθρες. Στο ίδιο στυλ, ένας χαμηλότερος πύργος «γεννά» έξι τσουλήθρες για περισσότερους του ενός τολμηρούς παιχνιδιάρηδες.

Το υδάτινο πάρκο είναι το πρώτο στη σειρά «New Perfect Day Island Collection» προορισμών σε ιδιωτικά μέρη που προτείνει η Royal Carribean International σε όλον τον κόσμο. Οι περισσότερες λειτουργίες στη νήσο στις Μπαχάμες προσφέρονται ήδη στους επιβάτες της εταιρείας, αλλά κάποιες θα εγκαινιαστούν τον Δεκέμβριο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tenerifi
Erasmus+: Στην Τενερίφη εκπαιδευτικοί του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου
Οι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στον επιμορφωτικό κύκλο του προγράμματος: «Νέες τεχνολογίες: Απλό εκπαιδευτικό εργαλείο ή και μέσο ψυχικής ευημερίας;»
Erasmus+: Στην Τενερίφη εκπαιδευτικοί του 5ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου
Συνάντηση εργασίας του Πρύτανη του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με την Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
ΔΙΠΑΕ: Συνάντηση του Πρύτανη Σταμάτη Αγγελόπουλου με την Υπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Στο επίκεντρο η φοιτητική μέριμνα, τα νέα αγγλόφωνα προγράμματα και το αναπτυξιακό σχέδιο του ΔΙΠΑΕ
ΔΙΠΑΕ: Συνάντηση του Πρύτανη Σταμάτη Αγγελόπουλου με την Υπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη