Παναγία των Παρισίων: Το διαδίκτυο ψάχνει αυτόν τον πατέρα με το κοριτσάκι του - Γιατί όμως;
Η ιστορική φωτογραφία μία ώρα πριν την καταστροφή και οι δύο άγνωστοι "πρωταγωνιστές"

Μία ιστορική φωτογραφία τράβηξε μία τουρίστρια μία περίπου ώρα πριν την καταστροφή της Παναγίας των Παρισίων.

Η γυναίκα απαθανάτισε έναν πατέρα να παίζει με τη μικρή κορούλα του, ενώ στο φόντο προβάλλει το ιστορικό μνημείο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Όπως εξιστορεί η Brooke Windsor στο tweet της, απαθανάτισε τους δύο φεύγοντας από τον καθεδρικό, αλλά δεν τους ρώτησε τελικά αν θέλουν τη φωτογραφία.

Μετά το τραγικό συμβάν της καταστροφής μεγάλου μέρους του μνημείου, η γυναίκα αναζητά τον πατέρα και την κόρη του για να τους δώσει τη φωτογραφία.

Απευθύνει κάλεσμα μέσω των social media, στο οποίο ανταποκρίθηκαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι και έτσι συνδράμουν και αυτοί στην προσπάθειά της.

Η Brooke ευελπιστεί να τους εντοπίσει και να τους δώσει την ιστορική ομολογουμένως φωτογραφία, αν και όπως διευκρινίζει σε επόμενο tweet της δεν γνωρίζει αν είναι πατέρας και κόρη.

Η επιθυμίας της όμως να δώσει τη φωτογραφία παραμένει η ίδια και καλεί τους ακολούθους της να κάνουν share την εικόνα.

Δείτε το tweet:

https://twitter.com/brookeawindsor/status/1117940714715930624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1117940714715930624&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.documentonews.gr%2Farticle%2Fgiati-olo-to-internet-psaxnei-ayton-ton-patera-kai-to-koritsaki-toy-photo

 

best of network

σχετικά άρθρα