Thumbnail
Εξέφρασαν συλλυπητήρια οι αρχές

Αεροσκάφος των Αιθιοπικών Αερογραμμών  με 149 επιβαίνοντες και οκταμελές πλήρωμα, που εκτελούσε πτήση από την Αντίς Αμπέμπα προς το Ναϊρόμπι της Κένυας συνετρίβη. Δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό το ακριβές σημείο της συντριβής του σκάφους, τύπου Boeing 737, ούτε υπάρχουν αναφορές για τα πιθανά αίτια. 

Συλλυπητήρια στα θύματα της πτώσης του αεροσκάφους των Αιθιοπικών αερογραμμών προς το Ναϊρόμπι δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό Twitter του γραφείου του πρωθυπουργού της χώρας, δίχως να προστίθενται άλλες λεπτομέρειες.

«Το γραφείο του πρωθυπουργού, εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού της Αιθιοπίας, εκφράζει τα βαθύτερα συλλυπητήριά του στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους στο Μπόινγκ 737 των Αιθιοπικών Αερογραμμών που ήταν προγραμματισμένη για το Ναϊρόμπι της Κένυας σήμερα το πρωΐ», τονίζεται στο Twitter του πρωθυπουργού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: «Ψηφιακή Δημιουργία και Τέχνες: Ο Ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης» στις 2 Απριλίου
ΑΠΘ: Η εκδήλωση «Ψηφιακή Δημιουργία και Τέχνες: Ο Ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης» την Πέμπτη 2 Απριλίου, στις 18:30
ΑΠΘ: «Ψηφιακή Δημιουργία και Τέχνες: Ο Ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης» στις 2 Απριλίου
ΑΔΕΔΥ
Τρίπολη: Η ΑΔΕΔΥ δηλώνει στήριξη στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών
Οι εκπαιδευτικοί διώκονται γιατί συμμετείχαν στην απεργία - αποχή από την αξιολόγηση - Κινητοποίηση αύριο στην Τρίπολη
Τρίπολη: Η ΑΔΕΔΥ δηλώνει στήριξη στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών