Η είδηση φαίνεται σαν ανέκδοτο, από ιστοσελίδες τύπου "theonion", ωστόσο επιβεβαιώνεται και από οπτικοακουστικό υλικό.
Το προσωπικό του Λευκού Οίκου και πλήθος δημοσίων υπαλλήλων σε κρατικές υπηρεσίες βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια ή εργάζονται χωρίς να πληρώνονται εδώ και 24 ημέρες.
Ο λόγος είναι η άρνηση του προέδρου να εγκρίνει τον προϋπολογισμό, καθώς δεν περιλαμβάνει το έκτακτο κονδύλι των 5,7 δισ.δολλαρίων για την ανέγερση του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό.
Έτσι, ο πρόεδρος Τραμπ αναγκάστηκε να δεχθεί την πρωταθλήτρια ομάδα του κολεγιακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, Κλέμσον Τάιγκερ, με... fast food!
«Εξαιτίας του shutdown... παραγγείλαμε αμερικάνικο fast food, με δικά μου έξοδα», ανέφερε στους παίκτες και στους δημοσιογράφους ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
«Έχουμε πίτσες, έχουμε 300 μπέργκερ, πολλές τηγανιτές πατάτες, όλα τα αγαπημένα μας φαγητά».
Μερικές χαρακτηριστικές εικόνες:


Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom