Το συγκινητικό χριστουγεννιάτικο δώρο άπορου μαθητή στη δασκάλα του
Μια ανάρτηση που έγινε viral την περίοδο των Χριστουγέννων και πλέον ξεπερνά τα σύνορα των ΗΠΑ

Μια συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε σε νηπιαγωγείο των ΗΠΑ, την τελευταία ημέρα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Όπως γράφει και η ανάρτηση, είθισται πριν τις γιορτές να γίνεται μια ανταλλαγή μικρών, συμβολικών δώρων μεταξύ μαθητών και δασκάλων, όπως βιβλία, γλυκά κ.α.

Ωστόσο, το νηπιαγωγείο βρίσκεται σε υποβαθμισμένη περιοχή και δέχεται άπορα παιδιά, ενώ όπως αναφέρει και η ανάρτηση όλα τα παιδιά δικαιούνται λόγω εισοδηματικών κριτηρίων δωρεάν ή μειωμένο γεύμα, καθώς και πρωινό.

Ένα από τους μαθητές δεν είχε τη δυνατότητα ούτε για ένα μικρό, συμβολικό δώρο όπως μια σοκολάτα. Έτσι, αποφάσισε να μην φάει πρωινό και να σπαταλήσει το διάλειμμά του ξεχωρίζοντας τις καραμέλες από το κουτί με τα κορν φλέικς του και να τα τυλίξει με ένα πλαστικό σακουλάκι, ώστε να τα προσφέρει στη δασκάλα του. 

Η κίνηση αυτή φυσικά συγκίνησε την γυναίκα, η οποία μοιράστηκε την ιστορία στο Facebook. Η ανάρτηση αγγίζει τις 400.000 αντιδράσεις και τις 150.000 δημοσιεύσεις και πλέον ξεπερνάει τα όρια των ΗΠΑ!

UPDATE: WOW! I can share with complete honesty that I cannot believe how many people this has touched! I have received...

Gepostet von Rachel Uretsky-Pratt am Mittwoch, 19. Dezember 2018

 

σχετικά άρθρα

Τέλος το χύμα τσίπουρο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου
Τέλος το χύμα τσίπουρο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου
Το τσιπουράκι, το ταπεινό ποτό των κάποτε φτωχών Βολιωτών και όχι μόνο, θα συνεχίσει να προσφέρεται, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους που...
Τέλος το χύμα τσίπουρο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου