Thumbnail
Εκδήλωση σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο των Σκοπίων

Την πρωτοβουλία να είναι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, υποψήφιοι για το επόμενο Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, παρουσίασε σήμερα η κάτοχος του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης 2015, Τυνήσια, Wided Bouchamaoui, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο των Σκοπίων.

Στη σχετική εκδήλωση παρευρέθησαν και μίλησαν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, και ο πρύτανης του ιδιωτικού πανεπιστημίου των Σκοπίων, FON, Νάνο Ρούζιν, οι οποίοι υποστηρίζουν την πρωτοβουλία.

Η Wided Bouchamaoui και ο κ. Κούλογλου θα μεταβούν στην Αθήνα, όπου αύριο θα συναντηθούν με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να του ανακοινώσουν την πρωτοβουλία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα