Thumbnail
Ζωολογικός κήπος του Dudley, Αγγλία

Οργή προκαλούν οι χειρισμοί του ζωωολογικού κήπου του Dudley, υπάλληλοι του οποίου σκότωσαν με πυρά μια άγρια λεοπάρδαλη του χιονιού, ονόματι Margaash.

Το άγριο ζώο έφυγε από το κλουβί του όταν ο υπεύθυνος αμέλησε να κλειδώσει μετά το τάισμα, στις 23 Οκτωβρίου. Αμέσως συγκροτήθηκε ομάδα ένοπλων από το προσωπικό και το ζώο εξοντόθηκε με πυρά.

Η ανακοίνωση του ζωολογικού κήπου έκανε λόγο για το ύστατο μέσο, ώστε να προστατευθεί η δημόσια τάξη.

«Είναι ένα πολύ λυπηρό γεγονός και το προσωπικό μας είναι συντετριμμένο» σχολίασε ο Derek Grove, διευθυντής του ζωολογικού κήπου μετά την αποκάλυψη. «Η ευθανασία ήταν και θα είναι πάντα η ύστατη λύση. Οι προσπάθειες να πειστεί η Margaash να επιστρέψει, απέτυχαν και καθώς το ζώο βρισκόταν κοντά σε δασώδη περιοχή και έπεφτε η νύχτα, ο κτηνίατρος εκτίμησε πως μια η χορήγηση ηρεμιστικού δεν ήταν η πλέον ασφαλής λύση εξαιτίας του χρόνου που απαιτείται για να δράσει. Η δημόσια ασφάλεια είναι πάντα ύψιστης σημασίας και το προσωπικό μας είναι πολύ έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη στα Ιεροσόλυμα
Σοφία Ζαχαράκη στα Ιεροσόλυμα: Η Ελλάδα χρηματοδοτεί την αναβάθμιση του Ναού της Αναστάσεως
Επίσημη επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων – Στο "τραπέζι" η η αναβίωση της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού
Σοφία Ζαχαράκη στα Ιεροσόλυμα: Η Ελλάδα χρηματοδοτεί την αναβάθμιση του Ναού της Αναστάσεως