Thumbnail
Στους 38 έως τώρα οι νεκροί

Η ιταλική κυβέρνηση ξεκίνησε σήμερα επισήμως τις διαδικασίες για την ανάκληση των αδειών που είχαν παραχωρηθεί στην εταιρεία Autostrade per l'Italia για τη διαχείριση των αυτοκινητοδρόμων με διόδια, μετά την κατάρρευση της οδογέφυρας στη Γένοβα, που προκάλεσε τον θάνατο 38 ανθρώπων, δήλωσε ο πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών έστειλε σχετική επιστολή στην Autostrade, εταιρεία που υπάγεται στον κατασκευαστικό όμιλο Atlantia, ο οποίος διαχειρίζεται τη λειτουργία του τμήματος του αυτοκινητόδρομου A10, ο οποίος εκτείνεται από τη Γένοβα έως τα σύνορα με τη Γαλλία.

«Αυτή η τραγωδία μας υποχρεώνει να αναλάβουμε νέες πρωτοβουλίες, οι οποίες θα είναι αυστηρότερες σε σύγκριση με εκείνες που υιοθέτησαν προηγούμενες κυβερνήσεις», σημείωσε ο Τζουζέπε Κόντε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαλβά
Γλυκά ρολάκια Ανατολής με χαλβά και μέλι – Το πιο αρωματικό επιδόρπιο που θυμίζει Σμύρνη
Συνδυάστε φύλλο, χαλβά, καρύδι και αρώματα κανέλας–γαρίφαλου και δημιουργήστε ένα εύκολο, τραγανό και μεθυστικό γλυκό που γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά.
Γλυκά ρολάκια Ανατολής με χαλβά και μέλι – Το πιο αρωματικό επιδόρπιο που θυμίζει Σμύρνη