Thumbnail
Δείτε

Νέα βίντεο και εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την κατεστραμμένη πεζογέφυρα στη Γένοβα, όπου έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 22 άνθρωποι, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση.

Σε εικόνες και βίντεο που αναρτούν χρήστες του twitter αποτυπώνεται το μέγεθος της καταστροφής. 

Την ίδια ώρα, διασώστες ερευνούν για εγκλωβισμένα άτομα στα συντρίμμια της τεράστιας κατασκευής.

Δείτε:

Pre allertati i nostri #Volontari afferenti alle #UnitàCinofile Regionali per la ricerca dei dispersi sul crollo del viadotto di #Genova pic.twitter.com/ceCYnXJp1g

— CRI_SudMilano (@CRI_SudMilano) 14 Αυγούστου 2018

Vehicles teeter on the edge after deadly Genoa bridge collapse#PonteMorandi #Genova pic.twitter.com/8iurnUhfkW

— Ruptly (@Ruptly) 14 Αυγούστου 2018

Si capisce meglio la portata con questo video #pontemorandi #genova #video #crollo pic.twitter.com/c4XFXm4HuC

— Farmacia Serra (@farmaciaserrage) 14 Αυγούστου 2018

@CRILombardia ha appena confermato la partenza di una squadra SMTS composta da 6 volontari diretta a #Genova in supporto ai soccorritori impegnati per il #crollo del #PonteMorandi avvenuta poche ore fa. In bocca al lupo ragazzi. pic.twitter.com/DSG63zzUF7

— CRIspoltore (@Crispoltore) 14 Αυγούστου 2018

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ομελέτα
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin
Ένας πρώην σεφ που έχει εργαστεί σε κουζίνες βραβευμένες με αστέρι Michelin αποκαλύπτει το μυστικό για ομελέτα εστιατοριακού επιπέδου, μέσα από ένα...
Πώς να φτιάξετε ομελέτα με υφή εστιατορίου – Το κόλπο του πρώην σεφ Michelin