Κόσμος

Νέο τροχαίο με 12 νεκρούς στην Ιταλία

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μετά από αυτό στη Μπολόνια

Νέο τροχαίο με 12 νεκρούς σημειώθηκε στην Κάτω Ιταλία, έξω από την πόλη Φότζια.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τη La Repubblica, δώδεκα αλλοδαποί εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους όταν το μικρό φορτηγό, στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε με βυτιοφόρο που μετέφερε εμπορεύματα.

Πρόκειται για αφρικανούς μετανάστες, οι οποίοι εργάζονταν σε γεωργικές εκτάσεις της περιοχής, ενώ το φορτηγό είχε πινακίδες Βουλγαρίας.

Πριν από τρεις ημέρες, στην ίδια περιοχή, άλλοι τέσσερις αλλοδαποί έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο, ενώ τέσσερις ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Στην περιοχή αυτή της Κάτω Ιταλίας εργάζονται υπό άθλιες συνθήκες δεκάδες χιλιάδες μετανάστες από αφρικανικές και ασιατικές χώρες, για μόλις λίγα ευρώ.

Σημειώνεται ότι δύο έως τώρα νεκρούς και δεκάδες τραυματίες άφησε σήμερα πίσω της και καραμπόλα ΙΧ και φορτηγού στη Μπολόνια.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος