Thumbnail
Λεβ: «Δεν αξίζαμε να περάσουμε»

Απογοήτευση έφερε στη Γερμανία ο αποκλεισμός από τη συνέχεια τουΜουντιάλ της Ρωσίας, ενώ όπως είναι φυσικό το κλίμα στα αποδυτήρια της Νότιας Κορέας ήταν πανηγυρικό για τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της.

Όσο για τον Γιόαχιμ Λεβ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος για την ήττα και δήλωσε: «Προς το παρόν είναι δύσκολο να πω (γιατί αποκλειστήκαμε). Η απογοήτευση για τον αποκλεισμό μας είναι απλώς τεράστια. Δεν άξιζε να κερδίσουμε και πάλι το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν άξιζε να προκριθούμε στη φάση των 16.

Η ομάδα μας σε αυτόν τον αγώνα δεν μπόρεσε να κάνει το καλό παιχνίδι που συνηθίζει. Επίσης, δεν είχαμε τον ίδιο δυναμισμό να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, έτσι αξίζαμε να τον αποκλεισμό.

Είμαι σοκαρισμένος. Σοκαρισμένος γιατί δεν καταφέραμε να νικήσουμε την Κορέα. Είχαμε πραγματικά την αίσθηση ότι η ομάδα μας ήθελε να προχωρήσει και να προκριθεί στους νοκ άουτ αγώνες της διοργάνωσης.

Πλέον θα πρέπει να μιλήσουμε γι΄ αυτό ήρεμα και νομίζω ότι είναι πρόωρο για μένα να πω κάτι. Θα μου πάρει μερικές ώρες για να το σκεφτώ. Είμαι απίστευτα απογοητευμένος από αυτό τον αποκλεισμό.
Δεν νομίζω ότι ο αποκλεισμός θα οδηγήσει σε ένα σκοτεινό τούνελ το γερμανικό ποδόσφαιρο. Δεν το πιστεύω γιατί έχουμε νέους παίκτες που είναι πολύ ταλαντούχοι και κάποιοι έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν. Αυτό συνέβη κα με άλλες ομάδες πριν. Πρέπει απλώς να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα και να κάνουμε το καλύτερο για το μέλλον
».

Σοκ και στον γερμανικό Τύπο από τον αποκλεισμό της εθνικής Γερμανίας

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γερμανία ο αποκλεισμός της Εθνικής ομάδας στη φάση των ομίλων του 21ου παγκοσμίου κυπέλλου. Η ήττα από τη Νότια Κορέα (0-2) έστειλε πρόωρα στο σπίτι τους τα «πάντσερ» (ουραγοί στον 6ο όμιλο), με τον Τύπο της χώρας να κάνει λόγο για μεγάλο κάζο, ενώ κανείς δεν έχει καταλάβει τι δεν πήγε καλά και η ομάδα παρουσίασε αυτό το πρόσωπο από το πρώτο κιόλας ματς με το Μεξικό.
Οι πρώτες αντιδράσεις των γερμανικών ΜΜΕ είναι ενδεικτικές του σοκ που έχει προκληθεί στη Γερμανία.
Το Kicker μιλά για «ιστορική έξοδο» και προσθέτει «η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία είναι εκτός».
Η SportBild κάνει λόγο για «εφιάλτη του παγκοσμίου κυπέλλου, ενώ χαρακτηρίζει «ντροπιαστικό» τον τρόπο που η Εθνική ηττήθηκε 0-2 από τη Νότια Κορέα.
«Έξω. Δεν αξίζαμε και τίποτα περισσότερο» είναι ο πρώτος τίτλος της Bild, ενώ η Welt χαρακτηρίζει τον αποκλεισμό ως «ιστορικό κάζο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

google-maps
Η Magic Earth απειλεί την κυριαρχία των Google Maps – Η νέα εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα στην πλοήγηση
Διαθέσιμη σε Android και iOS, η Magic Earth προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως συνεχές ταχύμετρο και πλοήγηση offline, με έμφαση στην...
Η Magic Earth απειλεί την κυριαρχία των Google Maps – Η νέα εφαρμογή που αλλάζει τα δεδομένα στην πλοήγηση
foto_education.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Η Πρόσκληση για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Οι αιτήσεις αρχίζουν από 25 Αυγούστου
Υπουργείο Παιδείας: Η Πρόσκληση για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης περιοχών για πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών
anaplirotes
Αναπληρωτές: Βγήκε η πρόσκληση για 993 μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ- Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για προτίμηση περιοχών στο Ο.Π.ΣΥ.Δ.
Πρόσκληση υποψήφιων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ για υποβολή αίτησης-δήλωσης προτίμησης για πρόσληψη ως προσωρινών αναπληρωτών το διδακτικό έτος 2025-2026
Αναπληρωτές: Βγήκε η πρόσκληση για 993 μέλη ΕΕΠ και ΕΒΠ- Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για προτίμηση περιοχών στο Ο.Π.ΣΥ.Δ.