Thumbnail
Δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 89χρονος Τζάκσον πάσχει από καρκίνο στο τελευταίο στάδιο

Ο Τζο Τζάκσον, ο πατριάρχης της οικογένειας τραγουδιστών Τζάκσον, εισήχθη σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση καθώς πάσχει από ανίατη ασθένεια και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, μετέδωσαν πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ιστότοπος TMZ.com, επικαλούμενος πηγές της οικογένειας, ανέφερε ότι ο 89χρονος Τζάκσον πάσχει από καρκίνο στο τελευταίο στάδιο. Το περιοδικό Variety υποστηρίζει μια πηγή που γνωρίζει την κατάσταση του επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία, ενώ η DailyMail.com, βασιζόμενη σε μέλη της οικογένειας και άλλες αδιευκρίνιστες πηγές, έγραψε ότι ο Τζο Τζάκσον πάσχει από καρκίνο στο πάγκρεας.

Ο Ζερμέν Τζάκσον, ένας από τους γιους του Τζο Τζάκσον, επιβεβαίωσε στο Twitter ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του δεν είναι καλή αλλά διέψευσε ότι είναι ετοιμοθάνατος.

"Η υγεία του πατέρα μου δεν είναι καλή αλλά ότι "πεθαίνει" είναι μια σκληρή λέξη που την επιλέγουν όσοι βγάζουν τους τίτλους των ειδήσεων, όχι εγώ. Για όσο χρόνο του απομένει, η μητέρα μου, τα αδέλφια μου και οι συγγενείς θέλουμε να είμαστε μαζί του, ανεμπόδιστα", έγραψε.

Τη δεκαετία του 1960 ο Τζο Τζάκσον εκπαίδευσε αυστηρά τα μικρά παιδιά του στη μουσική και το χορό και οδήγησε τους The Jackson 5 στην αναγνώριση και τη διεθνή επιτυχία. Αργότερα ο Μάικλ Τζάκσον ξεκίνησε σόλο καριέρα και έγινε ένας πιο επιτυχημένους ποπ τραγουδιστές παγκοσμίως. Ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε το 2009, σε ηλικία 50 ετών, από υπερβολική δόση ισχυρών αναισθητικών.

Ο Τζο Τζάκσον υπήρξε επίσης μάνατζερ των θυγατέρων του, Λα Τόγια, Τζάνετ και Ρέμπι Τζάκσον. Συνολικά απέκτησε 11 παιδιά. Η υγεία του ήταν κακή εδώ και χρόνια, ενώ το 2015 υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά συνέχισε να εμφανίζεται σε διάφορες εκδηλώσεις σε όλον τον κόσμο. Τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε το βιβλίο του "Πολύτιμες στιγμές: 60 χρόνια στη σόου μπίζνες".

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kainotomia.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Kαλεί τα σχολεία σε δράση συγκέντρωσης και προβολής καινοτόμου εκπαιδευτικού υλικού
Το υλικό θα περιλαμβάνει κείμενα μαθητών έκτασης έως τριακόσιες (300) λέξεις, φωτογραφίες (μέχρι πέντε εικόνες ανά δράση), βίντεο (μέχρι δύο βίντεο...
Υπουργείο Παιδείας: Kαλεί τα σχολεία σε δράση συγκέντρωσης και προβολής καινοτόμου εκπαιδευτικού υλικού
Άλιμος: Αστυνομικός σώζει βρέφος από τα σκουπίδια
Θρίλερ με το 6 μηνών βρέφος στον Άλιμο – Η γιαγιά λέει πως το άφησε σε άγνωστο για λίγα λεπτά
Άλιμος: «Το παιδί έκλαιγε πολύ, το πήρα αγκαλιά χωρίς δεύτερη σκέψη», δήλωσε ο αστυνομικός που έσωσε το βρέφος από τα σκουπίδια
Θρίλερ με το 6 μηνών βρέφος στον Άλιμο – Η γιαγιά λέει πως το άφησε σε άγνωστο για λίγα λεπτά