Thumbnail
Ρωσία

Νέο περιστατικό με Boeing 737 έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στη Ρωσία, καθώς το αεροσκάφος παρουσίασε πρόβλημα και γύρισε πίσω στο αεροδρόμιο αναχώρησής του με έναν κινητήρα.

Σύμφωνα με το Russia Today, το Boeing 737-800 της low cost εταιρίας Pobeda, με 170 επιβαίνοντες, εκτελούσε την πτήση Μόσχα-Αστραχάν. Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Vnukovo και μετά από μία ώρα πτήσης άρχισε να χάνει ύψος και ταχύτητα. Τότε ο πιλότος αποφάσισε να επιστρέψει στη Μόσχα.

Ανώνυμος εκπρόσωπος της Pobeda επιβεβαίωσε στο Ria Novosti το πρόβλημα στον κινητήρα του Boeing 737-800, το οποίο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο αναχώρησής του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγροτικές επιδοτήσεις «φάντασμα» - Η έρευνα για τα σπάνια φυτά
Υποθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε Κρήτη, Θεσσαλία και Βόρεια Ελλάδα βάζουν στο στόχαστρο δεκάδες εμπλεκόμενους
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγροτικές επιδοτήσεις «φάντασμα» - Η έρευνα για τα σπάνια φυτά
εφσυν
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»
Η εκδήλωση για τα 13 χρόνια της «Εφημερίδας των Συντακτών» εξελίχθηκε σε σημείο συνάντησης πολιτικών στελεχών από όλο το φάσμα
Στο Ζάππειο για τα 13 χρόνια της «Εφ.Συν.» ο Αλέξης Τσίπρας – Πολιτικοί και επιχειρηματίες δίνουν το «παρών»