Thumbnail
Παρόλο που οι αρχές τα είχαν κατασχέσει τα επέστρεψαν στον πατέρα του λίγο καιρό μετά!

Είχε συληφθεί και στο παρελθόν με όπλα, έξω ,μάλιστα από τον Λευκό Οίκο, ο νεαρός που φορώντας μόνο ένα τζάκετ φέρεται να άνοιξε πυρ σε κατάστημα εστίασης, σκοτώνοντας τέσσερις ανθρώπους, στο Νάσβιλ του Τενεσί, χθες Κυριακή.

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, ο 29χρονος Travis Reinking είχε προσπαθήσει να περάσει φρουρούμενα σημεία κοντά στον Λευκό Οίκο το 2017. Όταν του ζητήθηκε να φύγει, αυτός αρνήθηκε, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του από τις μυστικές υπηρεσίες, ενώ κατασχέθηκαν και 4 όπλα που έφερε μαζί του! Ο νεαρός έδωσε τότε την εξήγηση ότι επιθυμούσε συνάντηση με τον Ντόναλντ Τραμπ!

Παρόλο που τα όπλα κατασχέθηκαν, λίγο καιρό αργότερα επεστράφησαν στον πατέρα του 29χρονου, η άδεια οπλοκατοχής του οποίου εντωμεταξύ ανακλήθηκε.

Άλλα δημοσιεύματα στις ΗΠΑ αναφέρουν ότι ο Reinking είχε τεθεί υπό παρακολούθηση σε κλινική με εντολή των αρχών, καθώς κατήγγειλε ότι τον καταδίωκε η διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift!

Σε άλλες αναφορές των ΜΜΕ και της αστυνομίας, ο 29χρονος, ντυμένος με γυναικεία ρούχα, φέρεται να απείλησε έναν άνδρα με αυτόματο όπλο, ενώ στη συνέχεια βούτηξε γυμνός σε δημόσια πισίνα.

Ο Travis Reinking, ο οποίος, κατά μαρτυρίες έφυγε πεζός από τη σκηνή του εγκλήματος στο Νάσβιλ με δύο όπλα, χαρακτηρίζεται από τις τοπικές αρχές ως ιδιαίτερα επικίνδυνος, ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntountouka
Εκπαιδευτικό «ηφαίστειο» στην Ελλάδα: Μαζικός ξεσηκωμός κατά των Πειραματικών Σχολείων
Γονείς και εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν «εν κρυπτώ» αποφάσεις, κατάργηση των σχολείων της γειτονιάς και κατηγοριοποίηση μαθητών
Εκπαιδευτικό «ηφαίστειο» στην Ελλάδα: Μαζικός ξεσηκωμός κατά των Πειραματικών Σχολείων
Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
Σε ανάρτησή της τόνισε ότι το σύστημα και ορισμένα μέσα ενημέρωσης επιχειρούν να την παρουσιάσουν γραφική και να την παραπλανήσουν, παρά τις δημόσιες...
Μαρία Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
καραχα
Αιχμηρή κριτική Καραχάλιου κατά Καρυστιανού: Δημοφιλής είναι και η Μενεγάκη, γιατί να μην μπει στην πολιτική; (Βίντεο)
Τόνισε ότι η δημοφιλία δεν αρκεί για πολιτική επιτυχία, υπογραμμίζοντας πως η ηγεσία απαιτεί όρια, αυτοέλεγχο και συνεργασία
Αιχμηρή κριτική Καραχάλιου κατά Καρυστιανού: Δημοφιλής είναι και η Μενεγάκη, γιατί να μην μπει στην πολιτική; (Βίντεο)