Επίδομα συνοδού ΚΕΠΑ: Η άγνωστη παροχή που αυξάνει τη σύνταξη

Κόσμος 0

Μπερλουσκόνι: 600.000 παράνομοι μετανάστες στην Ιταλία που πρέπει να φύγουν

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ιταλία: «Στην Ιταλία υπάρχουν 600.000 μετανάστες που δεν έχουν δικαίωμα να παραμείνουν στη χώρα», δηλώνει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Στο μεταναστευτικό και στο προσφυγικό αναφέρθηκε απόψε ο επικεφαλής του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνέντευξή στο τηλεοπτικό κανάλι Tg5, το οποίο ανήκει στον όμιλο της οικογένειάς του.

«Στην Ιταλία υπάρχουν 600.000 μετανάστες που δεν έχουν δικαίωμα να παραμείνουν στην χώρα μας», είπε ο πρώην Καβαλιέρε. «Πρόκειται για μια κοινωνική βόμβα έτοιμη να εκραγεί, διότι είναι έτοιμοι να παραβιάσουν τον νόμο», τόνισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον Μπερλουσκόνι, μόνον 30.000 άνθρωποι έχουν δικαίωμα να παραμείνουν στην χώρα, λόγω του ότι είναι πρόσφυγες που άφησαν πίσω τους πολέμους».

Ο αρχηγός της Φόρτσα Ιτάλια τόνισε, τέλος, ότι θα έπρεπε να υπογραφούν συμφωνίες με αφρικανικές χώρες για να ελέγξουν πιο αποτελεσματικά τα σύνορά τους, να αυξηθούν οι επαναπατρισμοί παράτυπων μεταναστών και ότι χρειάζεται «ένα νέο, μεγάλο σχέδιο Μάρσαλ για την στήριξη της Αφρικής».

ΑΠΕ ΜΠΕ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος