Thumbnail
Καναδάς

Δεκάδες επιβάτες εκκένωσαν χθες το Διεθνές Αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο, όταν ένα αεροπλάνο που απομακρυνόταν με ρυμούλκηση από μια πύλη συγκρούστηκε με ένα τζετ που είχε προσγειωθεί, προκαλώντας πυρκαγιά, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία WestJet.

Η σύγκρουση των δύο αεροσκαφών των εταιρειών Sunwing Airlines και Westjet Airlines προκάλεσε πυρκαγιά, την οποία κατέσβησαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, μετέδωσε το καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο CP24, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες. Όλοι οι επιβάτες είναι ασφαλείς, πρόσθεσαν.

Η διοίκηση του αεροδρομίου με ανάρτησή της στο Twitter τόνισε ότι συνεργεία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εστάλησαν στον τερματικό σταθμό 3 για ένα «περιστατικό που σχετιζόταν με δύο αεροσκάφη», τονίζοντας ότι όλοι επιβάτες απομακρύνθηκαν.
 

Γ.Σ.

(ΑΠΕ ΜΠΕ)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σπαζοκεφαλιά-γρίφος
Σπαζοκεφαλιά: Ποιο από τα 7 δοχεία γεμίζει πρώτο; Ένα τεστ για IQ πάνω από 129
Ανακαλύψτε την απάντηση σε αυτόν τον γρίφο και διαπιστώστε αν έχετε εξαιρετική αντίληψη και λογική σκέψη
Σπαζοκεφαλιά: Ποιο από τα 7 δοχεία γεμίζει πρώτο; Ένα τεστ για IQ πάνω από 129