Thumbnail
Πριν λίγη ώρα

Διέκοψε τις εργασίες του το Eurogroup, προκειμένου να πραγματοποιηθούν επαφές και τεχνικές συζητήσεις, σχετικά με τη ρύθμιση του χρέους, σύμφωνα με το real.gr.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, εξέταζε αν υπάρχει κατάλληλο έδαφος για συμφωνία για να προχωρήσει ή αν η προσπάθεια θα εγκαταλειφθεί για σήμερα.

Με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου η Ελλάδα έχει εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις των δανειστών, όπως έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Με αυτό το σκεπτικό οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης προσήλθαν στο σημερινό κρίσιμο Eurogroup, έχοντας ελπίδες για κάποια εξέλιξη στο θέμα της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζεστη
Ελ Νίνιο: Το 2027 μπορεί να γίνει η πιο ζεστή χρονιά στην ιστορία – Ο πλανήτης μπροστά σε νέο κλιματικό συναγερμό
Η Ελλάδα ήδη βιώνει καλοκαίρια με μεγαλύτερη διάρκεια, υψηλότερες θερμοκρασίες και συχνότερες περιόδους ακραίου κινδύνου πυρκαγιάς.
Ελ Νίνιο: Το 2027 μπορεί να γίνει η πιο ζεστή χρονιά στην ιστορία – Ο πλανήτης μπροστά σε νέο κλιματικό συναγερμό