Thumbnail

"Θερμή υποδοχή" με αυγά επεφύλαξαν διαδηλωτές στη Βρετάνη. 

Μόλις η Λεπέν έφθασε στην είσοδο μεταφορικής εταιρείας στο Ντολ ντε Μπρετάνι, περίπου 50 άτομα άρχισαν να φωνάζουν "έξω οι φασίστες" και "δεν έχετε καμία δουλειά εδώ, κυρία", ενώ πέταξαν αυγά εναντίον της τη στιγμή που έβγαινε από το όχημά της.

Οι άνδρες της ασφάλειας της Μαρίν Λεπέν έσπευσαν αμέσως να την προστατεύσουν και η ακροδεξιά πολιτικός εισήλθε αμέσως στο κτίριο.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μία ημέρα μετά το ντιμπέιτ  Μακρόν-Λεπέν.

Στη Βρετάνη η Μαρίν Λεπέν κατέλαβε μόλις την τέταρτη θέση στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, με ποσοστό 15,33% των ψήφων, ενώ ο Εμανουέλ Μακρόν εξασφάλισε το 29,05% των ψήφων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΣΕΠ
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για 15 προσλήψεις στο Δημόσιο – Από αύριο οι αιτήσεις
Θέσεις ΔΕ και ΥΕ στα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης με συμβάσεις ορισμένου χρόνου – Όλες οι ειδικότητες και η διαδικασία υποβολής.
Νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για 15 προσλήψεις στο Δημόσιο – Από αύριο οι αιτήσεις