Δημοσκόπηση που δείχνει τον ανεξάρτητο υποψήφιο, Εμμανουέλ Μακρόν, να κερδίζει με διαφορά στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών την ηγέτιδα της ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν, δημοσιεύθηκε σήμερα στη Γαλλία.
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του οργανισμού Opinionway δείχνουν πως οι δύο υποψήφιοι για την Προεδρία θα προκριθουν στον δεύτερο γύρο, όπου ο Μακρόν θα κερδίσει το 65% των ψήφων, ενώ η Λεπέν το 35%.
Η Λεπέν θα έρθει πρώτη στον πρώτο γύρο με 26%, ενώ ο Μακρόν έπεται με 23%, ενώ το πρώην φαβορί Φρανσουά Φιγιόν ακολουθεί στην τρίτη θέση με 20%.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αυτή, ο Φιγιόν αποκλείεται από τον πρώτο γύρο. Φαίνεται πως το οικονομικό σκάνδαλο, περί αργομισθίας της συζύγου του με χρήματα των φορολογουμένων, έχει κοστίσει πολλά στον υποψήφιο της γαλλικής Δεξιάς.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Η πρώτη αργία του Σεπτεμβρίου για όλες τις τάξεις τη νέα σχολική χρονιά
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ