Thumbnail
Η ιδέα ανήκει στην αλυσίδα fast food Mac Donald's (και πού αλλού θα μπορούσε)...

H αρχή έγινε σε κατάστημα στη Βοστώνη, με το πρώτο μηχάνημα ΑΤΜ όπου κάποιος μπορεί να παραγγείλει ένα λαχταριστό σάντουιτς, χωρίς να  περιμένει στην ουρά για πολύ ώρα.

Όπως  ήταν φυσικό, πολύς ήταν ο κόσμος που έσπευσε στο συγκεκριμένο κατάστημα, με τους πολίτες να θέλουν να δοκιμάσουν τη νέα αυτή δυνατότητα που τους προσφέρεται.

Οι καταναλωτές δε χρειάστηκε να περιμένουν στην ουρά, αλλά πήγαιναν κατευθείαν στο μηχάνημα. Εκεί με την καθοδήγηση της υπαλλήλου έκαναν μόνοι τους την παραγγελία, επιλέγοντας το μέγεθος και τα υλικά που θα ήθελαν να περιέχει το μπέργκερ τους.

Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος του καταστήματος, η δυνατότητα… ανάληψης ενός μπέργκερ θα παρέχεται μόνο κατά τις ώρες του μεσημεριανού γεύματος, ώστε να μειωθούν οι ουρές που δημιουργούνται έξω από το κατάστημα.

Τα εγκαίνια του ΑΤΜ, έγιναν με δωρεάν μπεργκερ σε όλους τους χρήστες του Twitter, με την προϋπόθεση φυσικά πως θα έκαναν την σχετική ανάρτηση από το κατάστημα. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mikis-theodorakis.jpg
Άρτα: Μεγάλο αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
Εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, Σάββατο 21 Μαρτίου 2026, 19:30
Άρτα: Μεγάλο αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
Βενζινάδικο
Απεργία διαρκείας στα πρατήρια καυσίμων από τη Δευτέρα 23/3 - Οι περιοχές
Σε επ' αόριστον «λουκέτο» στα καύσιμα προχωρούν τα βενζινάδικα με αντιδράσεις για το πλαφόν στο κέρδος και τις τιμές
Απεργία διαρκείας στα πρατήρια καυσίμων από τη Δευτέρα 23/3 - Οι περιοχές