Thumbnail
Σπαρακτικό μήνυμα

Ένα συγκινητικό γράμμα προς την 9χρονη που έχασε τη ζωή της από τον φονικό σεισμό που έπληξε την κεντρική Ιταλία έγραψε ένας από τους διασώστες πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της.

Το μήνυμα βρέθηκε κολλημένο πάνω στο φέρετρο της μικρής, η κηδεία της οποίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, μαζί με άλλα 34 θύματα του φονικού σεισμού.

"Γεια σου μικρή. Έβαλα κι εγώ ένα χεράκι για σε απεγκλωβίσουμε από τα δεσμά των ερειπίων. Συγγνώμη αν ήρθαμε πολύ αργά. Δυστυχώς είχες ήδη σταματήσει να αναπνέεις αλλά θέλω να ξέρεις από εκεί ψηλά ότι κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να σε βγάλουμε από κει. Όταν θα γυρίσω στο σπίτι μου στη Λ' Άκουιλα θα ξέρω ότι ένας άγγελος με κοιτάζει από τον ουρανό και ότι τη νύχτα θα λάμπεις σαν αστέρι. Γεια σου Τζούλια, ακόμα κι αν δεν με γνώρισες ποτέ. Σε αγαπώ." αναφέρονταν στο μήνυμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητες
Μήνυμα φοιτητών στη Σύνοδο Πρυτάνεων: «Όχι στις διαγραφές – Δεν θα διαγράψετε το μέλλον μας»
Μαζική κινητοποίηση έξω από τη Σύνοδο Πρυτάνεων στη Βουλιαγμένη – Αιχμές για τον νέο νόμο και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Μήνυμα φοιτητών στη Σύνοδο Πρυτάνεων: «Όχι στις διαγραφές – Δεν θα διαγράψετε το μέλλον μας»
εκκλησια
Θεσσαλονίκη: Πιστοί σταμάτησαν συναυλία μέσα σε εκκλησία – Αστυνομία στο σημείο
Δεκάδες άτομα διέκοψαν εκδήλωση εντός εκκλησίας – Επέμβαση της αστυνομίας για την αποκατάσταση της τάξης
Θεσσαλονίκη: Πιστοί σταμάτησαν συναυλία μέσα σε εκκλησία – Αστυνομία στο σημείο