Thumbnail
Συντηρητικοί οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ

Οι Eagles of Death Metal είναι το αμερικάνικο μουσικό συγκρότημα που βρισκόταν στη σκηνή την ώρα της επίθεσης των τζιχαντιστών τρομοκρατών στο θέατρο Bataclan, στις επιθέσεις στο Παρίσι.

Αν και αρχικά είχαν μετατραπεί σε "ήρωες" που επέζησαν από τη φρίκη, πρεσβεύοντας παράλληλα την ελευθερία της τέχνης... δεν άργησε η ώρα που άρχισαν να "τρώνε πόρτες" από μουσικά φεστιβάλ.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή του συγκροτήματος, γνωστού για τις συντηρητικές του απόψεις, ενάντια στους Μουσουλμάνους οδήγησαν τις διοικήσεις δυο γαλλικών φεστιβάλ, των Rock en Seine και Cabaret Vert, να διαγράψουν από το set τους την αμερικάνικη μπάντα.

Ο Τσέσε Χιούζ, λοιπόν, δεν είναι όποιος κι όποιος! Υπέρμαχος της οπλοκατοχής και υποστηρικτής του Ντόναλντ Τράμπ, δήλωσε πρόσφατα ότι είδε με τα μάτια του εκείνο το βράδυ μουσουλμάνους να γιορτάζουν στο δρόμο κατά τη διάρκεια της επίθεσης. «Πως μπορεί να το ήξεραν; Θα έπρεπε να υπήρχε κάποιος συντονισμός» ανέφερε συγκεκριμένα, προτείνοντας ακόμη περισσότερους ελέγχους για τους Μουσουλμάνους που ζούν στη Δύση.

Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι οι συντηρητικοί χριστιανοί κατηγορούνται αδίκως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης!

«Επειδή διαφωνούμε κάθετα με τα όσα υποστήριξε ο Τζέσε Χιούζ αποφασίσαμε να ακυρώσουμε την εμφάνιση του συγκροτήματος» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση των δύο φεστιβάλ.

Ο Τζέσε Χιουζ είχε δηλώσει ακόμη πως ένας από τους άνδρες ασφαλείας του Μπατακλάν είχε ρωτήσει για την καταγωγή της φιλενάδας του ισχυριζόμενος πως ήθελε να την προειδοποιήσει για τις επιθέσεις σε περίπτωση που ήταν μουσουλμάνα!

Ο τραγουδιστής δήλωσε βέβαια συγνώμη αποδίδοντας στον εαυτό του σύγχυση λόγω του τραύματος της επίθεσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

crayons-pencils_molyvia_education_ekpaideusi.jpg
Σχολεία με κενά πριν τις μεταθέσεις: Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Α΄ Αθήνας
Μεταθέσεις 2026: Πίνακας της Α΄ Αθήνας δείχνει δεκάδες ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες - Ενημέρωση από τον αιρετό στο ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας Τάκη Ρουμπή
Σχολεία με κενά πριν τις μεταθέσεις: Τι δείχνουν τα στοιχεία για την Α΄ Αθήνας
ΔΑΚΕ
«Πόλεμος» στην ΕΛΜΕ Ζακύνθου: Η ΔΑΚΕ απαντά «σημείο προς σημείο» στο ΠΑΜΕ
Η ΔΑΚΕ στην ανακοίνωσή της καταγγέλλει «κομματική μονοκρατορία» και αμφισβητεί τον ρόλο του ΠΑΜΕ ως «θεματοφύλακα της συνδικαλιστικής συνέπειας»
«Πόλεμος» στην ΕΛΜΕ Ζακύνθου: Η ΔΑΚΕ απαντά «σημείο προς σημείο» στο ΠΑΜΕ
velopoulos
Επιμένει στις δηλώσεις για τη Χούντα ο Βελόπουλος: «Τι σχέση έχουν τα πετρέλαια με τη δημοκρατία;»
«Μόνο στην επταετία έγινε οργανωμένη δουλειά με τα πετρέλαια» - «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν δημοκράτης;»
Επιμένει στις δηλώσεις για τη Χούντα ο Βελόπουλος: «Τι σχέση έχουν τα πετρέλαια με τη δημοκρατία;»