Κόσμος 0

Μόνο με ένα θαύμα θα σωθεί ο Σουμάχερ - Τι δήλωσε νευροχειρούργος του

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έφτασε τα 45 κιλά

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακουλουθεί να παραμένει εδώ και μήνες η υγεία του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του σε πίστα σκι των Άλπεων.

Η πιο πρόσφατη είδηση για την κατάσταση της υγείας του μάς έρχεται από δημοσίευμα του αμερικανικού newseveryday.com, το οποίο επικαλείται τη μαρτυρία ενός νευροχειρούργου που παρακολουθεί τον Σουμάχερ.

Ο γιατρός αναφέρει ότι "θα χρειαστεί ένα θαύμα για να κρατηθεί στη ζωή" ο Σουμάχερ, ενώ η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται. 

Ο "Σούμι" ζυγίζει πλέον μόλις 45 κιλά, ενώ το κόστος της νοσηλείας του να ξεπερνά τα 16 εκατομμύρια ευρώ!

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος