Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πούτιν

Ξεκινά η απόσυρση των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων από τη Συρία, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο ίδιος εξήγησε ότι οι δυνάμεις της χώρας εκπλήρωσαν σε μεγάλο βαθμό την αποστολή τους και ότι πλέον εστιάζουν στην ειρηνευτική διαδικασία.

Όπως μετέδωσε το Reuters, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι ήδη υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Πούτιν με τον σύρο ομόλογό του Μπασάρ Άσαντ, προκειμένου να του ανακινώσει την απόφαση της Ρωσίας.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφν δήλωσε ότι ο κ. Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Ασαντ για να τον ενημερώσει για τη ρωσική απόφαση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δαμασκού, οι κ.κ. Άσαντ και Πούτιν συμφώνησαν στην επικοινωνία τους τη μείωση της παρουσίας της ρωσικής αεροπορίας στη Συρία.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η παιδαγωγός Μαρία Μοντεσσόρι
Η σπουδαία παιδαγωγός Μαρία Μοντεσσόρι: «Μην κάνετε για το παιδί κάτι που μπορεί να καταφέρει μόνο του»
Μαρία Μοντεσσόρι, Ιταλίδα παιδαγωγός: «Ποτέ μην βοηθάς ένα παιδί σε μια εργασία στην οποία νιώθει ότι μπορεί να πετύχει»<p>Πηγή: <a target="_blank"...
Η σπουδαία παιδαγωγός Μαρία Μοντεσσόρι: «Μην κάνετε για το παιδί κάτι που μπορεί να καταφέρει μόνο του»