Ένα απίστευτο, αλλά και τραγικό θα μπορούσε να πεί κανείς, περιστατικό συνέβη σε πτήση της Ryanair που εκτελούσε το δρομολόγιο Γλασκώβη-Δουβλίνο.
Και ενώ η αναχώρηση είχε καθυστερήσει επτά ολόκληρες ώρες, με τους επιβάτες και το πλήρωμα να αλλάζουν δύο αεροσκάφη στο αεροδρόμιο, ήρθε και μία "ανακοίνωση" αεροσυνοδού της πτήσης να οξύνει περισσότερο τα ήδη τεταμένα πνεύματα.
Στις διαμαρτυρίες των επιβατών για την πολύωρη ταλαιπωρία η αεροσυνοδός απάντησε από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου: "Ηρεμήστε αν δεν θέλετε να πεθάνετε"!!!
Η στιγμή απαθανατίστηκε από την επιβάτιδα της πτήσης Ella Ryan (τραγική ειρωνεία το όνομά της), η οποία και γνωστοποίησε το περιστατικό μέσω της βρετανικής ιστοσελίδας joe.co.uk.
Μπορείτε να δείτε την επίμαχη σκηνή στο παρακάτω βίντεο:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία
Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό
Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα
Alfavita Newsroom