Thumbnail
Τραγικό συμβάν στη Γερμανία

Ένα απίστευτο και συνάμα τραγικό περιστατικό συνέβη την ημέρα των Χριστουγέννων στη Γερμανία, με πρωταγωνιστή έναν 29χρονο.

Ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα ιπτάμενο μεταλλικό κομμάτι που εκτοξεύτηκε από μηχάνημα προφυλακτικών, όταν ο 29χρονος μαζί με δύο ακόμη άτομα προσπάθησαν να ανατινάξουν το μηχάνημα για να πάρουν τα χρήματα που είχε.    

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Schöppingen, στα σύνορα με την Ολλανδία από τα δύο άλλα άτομα που ήταν μαζί του, ενώ τελικά άφησαν στο σημείο τα χρήματα.

Η αρχική δικαιολογία των δύο ήταν ότι ο 29χρονος έπεσε από σκάλες και χτύπησε, όμως οι γιατροί του νοσοκομείου κάλεσαν την αστυνομία μην πιστεύοντας τα λεγόμενά τους.

Η αλήθεια για το συμβάν αποκαλύφθηκε από την ανάκριση που διεξήγαγαν οι αρχές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα