Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Ασαντ δήλωσε έτοιμος να συνομιλήσει με την αντιπολίτευση, προσθέτοντας ωστόσο ότι ένας στρατιωτικός σχηματισμός δεν θεωρείται αντιπολίτευση πουθενά στον κόσμο, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ρία Νόβοστι.


Ο Άσαντ υποστήριξε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ένοπλες ομάδες και τρομοκράτες, από την μια πλευρά, και της αντιπολίτευσης, από την άλλη, υπογραμμίζοντας πως αντιπολίτευση είναι ένας πολιτικός και όχι στρατιωτικός όρος.


Χθες, η διάσκεψη εκπροσώπων συριακών πολιτικών παρατάξεων και ανταρτικών οργανώσεων, που πραγματοποιήθηκε στη Σαουδική Αραβία, κατέληξε σε συμφωνία για δημιουργία κοινού σώματος, το οποίο θα προετοιμάσει τις προτεινόμενες ειρηνευτικές συνομιλίες με την κυβέρνηση του Άσαντ. Θέτουν όμως ως αίτημα ο πρόεδρος της Συρίας να εγκαταλειψει την εξουσία.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεμπονερας
Διονύσης Τεμπονέρας για το όνομα «ΕΛΑΣ»: «Ένα πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό»
Ο πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ περιγράφει το νέο πολιτικό εγχείρημα Τσίπρα ως σύγκλιση της σοσιαλδημοκρατίας, της Αριστεράς και της πολιτικής οικολογίας
Διονύσης Τεμπονέρας για το όνομα «ΕΛΑΣ»: «Ένα πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό»