Επίδειξη δύναμης πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς σήμερα, ανήμερα της Ημέρας της Δημοκρατίας, έλαβε χώρα μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Άγκυρα, για την 92η επέτειο από την ίδρυση του τουρκικού κράτους.
Η παρέλαση έγινε τρεις μόλις ημέρες πριν τις εκλογές, ενώ οι δημοσκοπήσεις έδειξαν αύξηση των ποσοστών του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.
«Αυτές οι εκλογές είναι σημαντικές, διότι μπορεί να επιβεβαιώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών του περασμένου Ιουνίου, με αποτέλεσμα να τερματιστεί η επί 13 χρόνια κοινοβουλευτική πλειοψηφία του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης. Ή οι ψηφοφόροι μπορεί να αλλάξουν αυτό που έκαναν στις προηγούμενες εκλογές και να ανοίξουν μια νέα σελίδα στην απόλυτη πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος», σχολιάζει πολιτικός αναλυτής.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom