Thumbnail

Απκαθήλωση του αυτοκράτορα. Ο Bill Gates κατέχει επί σειρά ετών τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου παγκοσμίως, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, παύει πλεόν να τον κατέχει. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του Ισπανού μεγιστάνα και ιδρυτή των καταστημάτων ρουχισμού Zara, Amancio Ortega, να καθίσει στο θρόνο.

Σύμφωνα με το Forbes, ο πολυ-δισεκατομμυριούχος ιδρυτής των Zara κατάφερε να εκθρονίσει τον Bill Gates και να γίνει ο ίδιος ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, με περιουσία 79,8 δισ. δολάρια.

Ο κύριος Zara αποτελούσε εδώ και καιρό απειλή για τον Bill Gates αφού η εταιρεία του συνεχίζει να παρουσιάζει θετικά οικονομικά στοιχεία και να επεκτείνεται.

Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του Ortega αυξήθηκε κατά 5,3%, δηλαδή κατά 4 δισ. δολάρια κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα