Thumbnail
Προκλητικές δηλώσεις 

Χωρίς ίχνος μετάνοιας η εικονολήπτρια που «πιάστηκε» επ’ αυτοφώρω να βάζει τρικλοποδιά σε έναν μετανάστη που είχε στην αγκαλιά το παιδί του, επανέρχεται με μηνύσει κατά του Facebook αλλά και κατά του άντρα που επιτέθηκε.

H Petra Laszlo σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Izvestia, δήλωσε ότι θα στραφεί νομικά κατά του Facebook επειδή αρνήθηκε να αφαιρέσει τις ομάδες που σχολίαζαν τη δράση της.

Χαρακτηρίζει μάλιστα τη στάση του Facebook μονόπλευρη καθώς αφαιρούσε τις ομάδες υποστήριξης και αρνούνταν τα αιτήματά της για διαγραφή των groups που καθύβριζαν και σχολίαζαν αρνητικά τη στάση της.

Το πιο τρομερό όμως από όλα είναι ότι κατηγορεί τον πρόσφυγα που η ίδια συνελήφθη να κλωτσά, ότι έδωσε ψευδή κατάθεση για να της δημιουργήσει προβλήματα! 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βενζινη
Απεργία στα βενζινάδικα προ των πυλών - Ελήφθη απόφαση, μένει η ανακοίνωση
Η τελική απόφαση, ωστόσο, παραμένει ανοιχτή και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη σημερινή συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Απεργία στα βενζινάδικα προ των πυλών - Ελήφθη απόφαση, μένει η ανακοίνωση
Απεργία, ΑΔΕΔΥ, κινητοποίηση
«Παραλύει» η Αθήνα με τριπλή απεργία – Στους δρόμους γιατροί, εφοριακοί και ταξί
Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα Πέμπτη 19/3, πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις και τι ζητούν οι εργαζόμενοι – Χωρίς ταξί και σήμερα η Αττική
«Παραλύει» η Αθήνα με τριπλή απεργία – Στους δρόμους γιατροί, εφοριακοί και ταξί