Thumbnail

 

Αυλαία, τουλάχιστον προς το παρόν, έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στο "Masterchef", όχι με τον νικητή του διαγωνισμού!
 
Το Mega με επίσημο δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Master Chef αναβάλλεται: 
"Αναβάλλεται η διεξαγωγή και η μετάδοση του τελικού του MastercChef. Οι συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής και τους εργαζόμενους στην εκπομπή συνεχίζονται, με στόχο την επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων. Ελπίζοντας στη θετική κατάληξη των συζητήσεων, που θα επιτρέψει να πραγματοποιηθεί ο τελικός αργότερα στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές του MasterChef  για τη στήριξή τους".
 
H ανακοίνωση του Studio ATA για το "Master Chef" που διαψεύδει το κανάλι:
 
"Χθες προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του “Master Chef” στο Mega, με το οποίο έκλεισε άδοξα και ο κύκλος της εκπομπής. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο τελικός του παιχνιδιού θα προβληθεί “προσεχώς”. Ο τελικός θα γίνει ως εσωτερική παραγωγή του Mega, καθώς το κανάλι είχε ζητήσει (και το Studio ATA αποδεχτεί) να τον αναλάβει εκείνο. Τώρα, παρά τα όσα ανακοινώθηκαν με δελτίο Τύπου του Mega Channel, η εταιρία μας STUDIO ATA δε βρίσκεται σε συζητήσεις με το Mega, καθώς όλες οι συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρείας έχουν ολοκληρωθεί τόσο για το “Master Chef”, όσο και για τις υπόλοιπες παραγωγές που έχει αναλάβει (π.χ. “Βασιλιάδες”). Το μόνο που απομένει πλέον είναι οι πληρωμές του Mega προς το ΑΤΑ".
 
left.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τεχνητή Νοημοσύνη
Η τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία: Εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου για τους εκπαιδευτικούς
Η κυβέρνηση της Αγγλίας ενθαρρύνει τη χρήση AI για βαθμολόγηση και επικοινωνία με γονείς – Με σαφείς οδηγίες για τα σχολεία
Η τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία: Εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου για τους εκπαιδευτικούς
sklavenitis_12.jpg
Ο Σκλαβενίτης επενδύει στον Ασπρόπυργο: Θέσεις εργασίας στο νέο Κέντρο Διανομής
Θέσεις πλήρους απασχόλησης με παροχές και εταιρικά προνόμια – Μεταφορά προσωπικού από κεντρικά σημεία της Αττικής
Ο Σκλαβενίτης επενδύει στον Ασπρόπυργο: Θέσεις εργασίας στο νέο Κέντρο Διανομής