Στο σκοτάδι πολλές περιοχές της Αθήνας μετά από βλάβη σε κέντρο υψηλής τάσης της ΔΕΗ. Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς
Χωρίς ρεύμα πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου λόγω βλάβης στο κέντρο υψηλής τάσης της ΔΕΗ στη λίμνη Κουμουνδούρου.
Εκτός λειτουργίας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έχουν τεθεί φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία της πρωτεύουσας, δημιουργώντας κυκλοφοριακά προβλήματα.
Μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχθεί είκοσι κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ, κυρίως από το κέντρο της Αθήνας.
Χωρίς ρεύμα έμειναν οι περιοχές Αιγάλεω, Ταύρος, Καλλιθέα, Νίκαια, Κορυδαλλός, Πειραιάς, Παλαιό Φάληρο, Κερατσίνι και Μοσχάτο.
Συνεργεία της ΔΕΗ βρίσκονται επί ποδός και επιχειρούν να διορθώσουν τη βλάβη που έχει αφήσει στο σκοτάδι πολίτες σε πολλές περιοχές.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι χρήστες του twitter που σχολιάζουν το περιστατικό με χιουμοριστική διάθεση.
news247.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ