Τον κίνδυνο οι ασθενείς του νοσοκομείου Ιεράπετρας να μείνουν παγωμένοι και νηστικοί επεσήμανε σε δηλώσεις του σήμερα ο διοικητής του νοσοκομείου.
Ο κ. Μαρκόπουλος εξήγησε ότι λόγω της συγχώνευσης του νοσηλευτικού ιδρύματος δεν υφίσταται ΑΦΜ και ως εκ τούτου δεν μπορεί να γίνει προμήθεια πετρελαίου! Το ...πολύτιμο υγρό καύσιμο υπάρχει διαθέσιμο μόνο για τις γεννήτριες, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
Και δεν είναι μόνο το πετρέλαιο. Ο διοικητής του νοσοκομείου επεσήμανε επίσης τον κίνδυνο για τους ίδιους λόγους, να μην γίνει και προμήθεια τροφίμων για τη σίτιση των ασθενών.
Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας πραγματοποιούν ακόμη μία διαμαρτυρία σήμερα στις 11:30 το πρωί, έξω από την είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος.
cretalive.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ